Wordt thuis opgehaald voor autorijlessen in heel Vlaanderen vanaf €49,99

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée dans le temps!
20+ visites aujourd'hui
1 Avis

Points forts


“Pas op voor die borduur!” “Gas geven! Remmen!” “Hier naar links!” Nee, rijles krijgen van vaderlief of moederlief is geen pretje. Kies voor professionele en minder stresserende begeleiding dankzij deze deal met Rijschool Proficiat!

Enkel theorie, op 1 dag met examen of op 2 dagen met een attest,  6 - 10 of zelfs 20u praktijk rijlessen én combinatie met theoriecursus! Wil je theorie met rijlessen combineren? Koop dan de verschillende opties die voor jou van toepassing zijn. Enkel bij de optie van 20u rijlessen zit de theorie steeds inbegrepen!

de theoriecursus wordt gegeven op diverse locaties afhankelijk van het aantal personen en data zijn in overleg, bel even met de rijschool om af te spreken.

Voor praktijk rijlessen word je thuis opgehaald in de vermelde steden en dorpen in gans Vlaanderen!

Vind een rijschool  bij jou in de buurt

De deal

  • Optie 1: theoriecursus op 1 dag + examen (voor 1 persoon) voor 49,99€ (ipv 100€)
  • Optie 2: theoriecursus op 2 dagen (2 x 6u) met attest (voor 1 persoon) voor 79€ (ipv 175€)
  • Optie 3: 6u praktijk rijlessen (voor 1 persoon) voor 249€ (ipv 351€)
  • Optie 4: 10u praktijk rijlessen (voor 1 persoon) voor 440€ (ipv 585€)
  • Optie 5: 20u praktijk rijlessen + theorie (voor 1 persoon) voor 945€ (ipv 1.270€)

Info cursussen en rijlessen

Bekijk hier alle info over cursussen en rijlessen bij Rijschool Proficiat

Locaties Rijschool Proficiat

Voor praktijk rijlessen word je thuis opgehaald in de vermelde steden en dorpen in gans Vlaanderen!

Vind een rijschool  bij jou in de buurt

Rijschool Proficiat is op dit moment de snelst groeiende rijschool van België. Er is dan ook bijna altijd een proficiat rijschool bij jou in de buurt.  Zij zijn gevestigd over heel Vlaanderen.

Conditions


Geldigheid: Schrijf je binnen de 4 maanden na aankoop in bij Rijschool Proficiat,
Aankoop: Koop zoveel vouchers als je wil, opties combineren is mogelijk.
Reserveren: Reservatie verplicht. Reserveren via 014 89 21 53 of per e-mail naar info@rijschoolproficiat.be met vermelding van Groupon. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende informatie: Exclusief inschrijfkosten à € 30. Theorie-examen is enkel mogelijk in het Nederlands of Frans, het inhuren van een tolk is op eigen kosten. De theorie lessen zijn steeds op de rijschool. Voor praktijk rijlessen wordt je thuis opgehaald in de vermelde steden en dorpen. Beperkte beschikbaarheid tijdens de schoolvakanties. Enkel geldig bij de gekozen locatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Rijschool Proficiat


Na een aantal jaren als rijinstructeur te hebben gewerkt, besloot Gerard de Haan om zijn eigen rijschool te starten. Hij noemde deze rijschool ‘rijschool Proficiat’. Hij startte op 01 september 1977. De rijschool was toen gevestigd in de Linschotenstraat in Haarlem (in Nederland). Dit was meteen een succes. Hij leidde zijn zoon Charles zelf op als rijinstructeur, vanaf juli 1979 kwam Charles bij hem in dienst. In 1983 nam Charles de rijschool over van zijn vader. In 1989 startte rijschool Proficiat met totaal iets nieuws in de rijschoolwereld. De spoedopleidingen. Vanaf dat moment groeide de rijschool explosief. Ook introduceerde Charles als eerste theorie in 1 avond, en speciale theorie voor moeilijk lerende. Het slagingspercentage bleek zelfs maar liefst 99%!!! Dit trok heel veel leerlingen over de streep. Zijn visie was altijd "snel en goed kan wel degelijk samen", de leerlingen krijgen geen les teveel, gewoon het maximale aantal lessen wat een leerling echt nodig heeft was en is nog steeds zijn credo. Sinds 2010 startte ook de zoon van Charles, Melvin in de rijschool. In september 2016 verhuisde Melvin naar Geel (in België) en besloot in december 2017 ook een rijschool te starten. Deze is gevestigd in Stationsstraat 34 in Geel.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.