Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Mechelsesteenweg 763B, Herent

Een stralende glimlach met een tandbleekbehandeling bij Slank & Strak

Choisissez votre offre

Points forts

Door een combinatie van een tandblekende component en contact met het licht, worden je tanden gereinigd en zichtbaar witter.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
P
Prisecaru
1 notes1 avis
mars 18, 2021
Very nice place, profesional service, I recommend it!

À propos de ce deal

De deal

  • € 49,49 voor een tandbleekbehandeling (waarde € 99)

Een stralende, witte glimlach op natuurlijke wijze, daar zet je met deze groupon je tanden in. Het bleken van je tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component MAGIC ZERO en het contact met het licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De aangetaste delen van je tanden worden gereinigd, zonder het tandglazuur te beschadigen.

Slank & Strak

Slank & Strak heeft zich gevestigd in Herent, op 10 minuten van Leuven. Het afslankcentrum werkt nauw samen met fitnesscenter Fit for You en concentreert zich op allerlei afslankbehandelingen. Het team staat steeds voor je klaar met advies en helpt je graag op weg naar een slankere lijn. Zo kan je er terecht voor Vacuslim, Liposonic, Lymfopress, Firming booster, Styling Capsule of Interslim. Ook goed om te weten: de kliniek is er voor mannen en vrouwen.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0477/65.61.16. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Voor meer info mail naar: slankenstrak@fitforyou.be
Bijkomende info: Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 22u. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Slank en strak

Slank & Strak s'est installé à Herent à 10 minutes de Louvain. Ce centre d’amincissement collabore avec une salle de fitness Fit for You en se focalise sur plusieurs traitement d'amincissement. L'équipe est toujours prête pour vous aider avec des conseils. Bien à savoir: ouvert pour femmes et hommes.