Een stralende glimlach met een tandbleekbehandeling bij Slank & Strak

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée !
Jusqu'à -50%

Avis des utilisateurs

3 Avis

SP

Sonja P. · 3 reviews TOP REVIEWER
· Redeemed 18 août 2017
Professioneel en vriendelijk

Points forts


De deal

  • € 49,49 voor een tandbleekbehandeling (waarde € 99)

Een stralende, witte glimlach op natuurlijke wijze, daar zet je met deze groupon je tanden in. Het bleken van je tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component MAGIC ZERO en het contact met het licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De aangetaste delen van je tanden worden gereinigd, zonder het tandglazuur te beschadigen.

Slank & Strak

Slank & Strak heeft zich gevestigd in Herent, op 10 minuten van Leuven. Het afslankcentrum werkt nauw samen met fitnesscenter Fit for You en concentreert zich op allerlei afslankbehandelingen. Het team staat steeds voor je klaar met advies en helpt je graag op weg naar een slankere lijn. Zo kan je er terecht voor Vacuslim, Liposonic, Lymfopress, Firming booster, Styling Capsule of Interslim. Ook goed om te weten: de kliniek is er voor mannen en vrouwen.Groupon-deals

Conditions


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0477/65.61.16. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Voor meer info mail naar: slankenstrak@fitforyou.be
Bijkomende info: Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 22u. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de slank en strak


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.