Aucune nouvelle notification
110+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Nationaal icoon en trots Dana Winner staat dit jaar 30 jaar op de planken en viert dat met een uniek Kerstconcert aan zee.

À propos de ce deal

  • Rang 1-ticket(s) voor “Kerstconcert” van Dana Winner
  • Datum en tijd: zaterdag 22 december 2019 om 20.00 uur, deuren open vanaf 19.00 uur
  • Locatie: Kursaal Oostende aan de Kursaal-Westhelling 12 in Oostende

“Kerstconcert” van Dana Winner

Op zondag 22 december brengt Dana Winner een uniek Kerstconcert aan zee. De nationale trots, die wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums verkocht, komt met een uitgebreide band en een aangepaste show om de fijne Kerstdagen in te luiden. Ze begint aan haar 30e jaar op de planken en heeft in tussentijd haar strepen verdiend, wat haar de titel “beste zangeres” namens Radio 2 en een gouden plaat opleverde. Tijdens het concert zal ze een kerstrepertoire ten gehore brengen, maar ongetwijfeld ook enkele van haar grootste hits performen, zoals De oude man en de zee, Woordenloos en Westenwind.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Kerstconcert van Dana Winner op zondag 22 december 2019 in het Kursaal van Oostende.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon op de dag van het concert aan de kassa in voor een entreeticket.
Annuleren: je ticket(s) kan/kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Kursaal d'Ostende

À proximité de la mer et au cœur de la ville d'Ostende, le Kursaal d'Ostende est l'endroit par excellence pour profiter d'un brin de culture : le théâtre, la musique, la danse, l'art et l'amusement. Différents espaces sont mis à disposition pour l'organisation d'ateliers de travail, de congrès et de fêtes d'entreprises.