fermer
Utilisez le code EXTRA25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Sportvisserij Eendracht BE

Havenkade 18, Bruinisse

Zeeland: een dag vissen op de Oosterschelde voor 1-6 personen met Sportvisserij Eendracht (NL)

Choisissez votre offre
Plus de 10+ vus aujourd'hui , dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Rust, ruimte en zeelucht met een hengeltje in de Oosterschelde tijdens een boottocht van een dag.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

  • Een dagje vissen op de Oosterschelde
  • Voor 1, 2, 4 of 6 personen
  • Geniet van de rust aan boord
  • En adem de zilte zeelucht in

  • Een hengelset met lijn huur je voor € 12 en aas kost € 10 per pakje
  • Als je zelf een hengel mee wil nemen kijk dan van tevoren even hier waar je hengel aan moet voldoen
  • De dag duurt van 08.45 tot 15.30 uur
  • In het weekend geldt er een toeslag van € 2

  • Er is een bar aan boord waar je, tegen betaling, versnaperingen kan bestellen
  • Opstappen kan tot 30 november 2022

Conditions

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2022 op opstapdagen. Kijk hier: eendracht1.nl/opstapdagen/ voor de eerstvolgende dagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: huur hengelset met onderlijn € 12, aas € 10 per pakje. Ter plekke te betalen. In het weekend geldt er een toeslag van € 2
Reserveren: verplicht minimaal 3 dagen van tevoren online via http://www.eendracht1.nl/onlineboeken, o.v.v. Groupon. Het aantal aas-pakjes en hengels, je mobiele nummer en je gewenste datum. Je reservering is pas definitief na de bevestiging van Sportvisserij Eendracht (kijk ook in je Spam-folder).
, het aantal aas-pakjes en hengels, je mobiele nummer en je gewenste datum. Je reservering is pas definitief na de bevestiging van Sportvisserij Eendracht (kijk ook in je Spam-folder).
Annuleren: wanneer je definitieve reservering is gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Controleer voor aanschaf altijd eerst de beschikbaarheid.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Eten en drinken is tegen betaling verkrijgbaar aan boord (niet inclusief). Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze zijn bevestigd. Honden niet toegestaan aan boord. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Sportvisserij Eendracht

De Oosterschelde is een adembenemend natuurreservaat in de Nederlandse provincie Zeeland waar een grote verscheidenheid aan vissen, zeehonden (die je zomaar kan zien zwemmen), kreeften, mosselen en andere schaaldieren leeft. Het is mogelijk hier onder andere paling, zeebaars, makreel, tong en poon te vangen. Tijdens een sportief dan wel recreatief uitje op het water krijg je binnen enkele seconden al het gevoel dat je op vakantie bent. Met De Eendracht kan je op pad om actief te vissen of je kan mee op de boot om te relaxen en te genieten van een zeehondensafari.