The deal you have selected is not available

Sun Lounge

Paterstraat 159, Turnhout

6x ontharen met de Diode-laser voor een zone naar keuze bij Sun Lounge in Turnhout

Choisissez votre offre

Points forts

Ga ongewenste haartjes op je lichaam te lijf met deze Diode-laser, op plekken als je oksels, benen, gezicht, bikinilijn en meer.

À propos de ce deal

  • 6x ontharen met de Diode-laser

  • Weg met ongewenste haren
  • Kies zelf welke zone je wil laten behandelen
  • Uit je zone kies je één gebied

Ontharen met de Diode-laser is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

S-zone M-zone L-zone XL-zone
Bovenlip Bikinilijn Boven- of onderbenen Volledige benen
Wenkbrauwen Buik - -
Oksels Oksels - -
Kin Wangen - -
Hals Onderarmen - -
- Bovenarmen - -

Conditions

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Geldig op maandag t/m zaterdag. Op maandag t/m donderdag geldig van 10.00 tot 15.00 uur, op vrijdag geldig van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdag geldig van 12.00 tot 17.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op mailinfo@sunloungeturnhout.be, o.v.v. Groupon, je voornaam, achternaam en telefoonnummer.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht..

À propos de Sun Lounge

Het Turnhoutse Sun Lounge is niet alleen een zonnecenter waar je op de zonnebank kan bruinen, het is ook een schoonheidssalon waar je terecht kan voor huidverfrissende en verjongende behandelingen, voor ontharing en butt lifts, voor wimperextensions en een nieuwe coupe, voor het bleken van je tanden en zelfs voor het laten zetten van permanente make-up. Reken maar dat de specialisten klaar voor je staan, want zoals ze het zelf mooi zeggen "your beauty is our duty".