fermer
Utilisez le code REDWED et profitez de jusqu'à -20% sur tout le site. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Ticket voor De Frivole Framboos op 24 september 2021 bij Kursaal Oostende

Choisissez votre offre

Points forts

De gloednieuwe voorstelling ‘Wachten op Do Groot’ staat in het teken van een muzikale reis naar de oorsprong, de ‘Big Bang’ van de muziek.

À propos de ce deal

  • Ticket voor De Frivole Framboos
  • Datum: 24 september 2021
  • Locatie: Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12

Het was 1983 toen Peter Hens De Frivole Framboos van de struik des levens wist te plukken. Bart van Caenegem wist zich hier in 2001 bij te voegen, om de smakelijke vrucht verder te laten bloeien. Hun beproefde recept bevat inmiddels cello, piano en zang en is hiermee heel Europa doorgereisd. Met de gloednieuwe voorstelling ‘Wachten op Do Groot’ treedt het duo op in hun land van oorsprong. En deze voorstelling staat dan ook in het teken van een muzikale reis naar de oorsprong; de ‘Big Bang’ van de muziek. De noot waar het allemaal mee begon: Do Groot.

De werken van de bekendste toondichters zullen op deze tocht minutieus worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes zullen à volonté worden ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek, en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustig charmegezang. In ‘Wachten op Do Groot’ wordt het publiek meegenomen in een reis door de muziekgeschiedenis. Wat zou er gebeuren mochten vroegere tijden de toekomst geweest zijn? Zou Stromae Mozart hebben geïnspireerd, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken mocht Wagner eerder geleefd hebben dan zij? In deze voorstellingen worden al deze vraagstukken onder de loep genomen door De Frivole Framboos.

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor De Frivole Framboos op 24 september 2021 bij Kursaal Oostende.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de Kursaal Oostende

In het Kursaal van Oostende geniet je van strand én theater. Het originele gebouw stamt uit 1878 en is tot op de dag van vandaag een sprankelende plek voor muziek, dans, kunst, dineren en plezier. Gecombineerd met de rust van de zee is het een plek om je zintuigen te prikkelen. Door de jaren heen heeft het Kursaal veel te verduren gehad, van verbouwingen tot bombardementen, maar de juiste sfeer heeft het altijd weten te pakken.