fermer
Utilisez le code GIFT25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

1, 2 of 3 whitening pennen voor wittere tanden

Whitening pen voor wittere tanden

60 €
8,98 €
85% de réduction
Frais d'expédition: Gratuit

En bref

Deze peroxide-vrije bleekpen is speciaal ontwikkeld voor maximale whitening van je tanden.

Détails du produit

  • De peroxide-vrije bleekgel is speciaal ontwikkeld om maximale whitening te bieden zonder tandgevoeligheid of tandvleesirritatie te veroorzaken
  • Het is gemakkelijk om te gebruiken: breng aan op je tanden en ga door met je gebruikelijke activiteiten terwijl de peroxide-vrije bleekgel je glimlach witter maakt
  • Voor maximale whitening de behandelingen binnen 12 uur na elkaar uitvoeren

Conditions

Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door GlamWhite. Geregistreerd adres: Av. Mas Vila 125, 17457 Riudellots de la Selva , Spain. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: hello@glamwhite.eu.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.