Aucune nouvelle notification

Flyboard Extreme

Flyboarden of hoverboarden voor 1 tot 16 personen bij Flyboard Extreme

Jusqu'à -58%
80+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Beleef een spectaculair uitje en vlieg tot wel 9 meter hoog door de lucht, maak duikvluchten het water in en salto’s als je er weer uitkomt

Détails de l'offre

Kies uit 5 opties

  • € 49,99 voor flyboarden of hoverboarden voor 1 persoon (waarde € 103,50)
  • € 94,99 voor flyboarden of hoverboarden voor 2 persoon (waarde € 207)
  • € 179,99 voor flyboarden of hoverboarden voor 4 persoon (waarde € 414)
  • € 349,99 voor flyboarden of hoverboarden voor 8 persoon (waarde € 828)
  • € 679,99 voor flyboarden of hoverboarden voor 16 persoon (waarde € 1.656)

Je kan kiezen of je gaat flyboarden of hoverboarden. Bij flyboarden komen de jets recht onder je voeten uit het flyboard en bij hoverboarden komt de waterstraal schuin naar achter uit het hoverboard. Het is hoe dan ook nogal spectaculair natuurlijk. Je krijgt eerst ongeveer 5 minuten instructies. Uiteraard krijg je het benodigde materiaal zoals een wetsuit, wetboots, reddingsvest en helm. Je wordt vervolgens geholpen om het flyboard aan te doen en te water te gaan. Wanneer je bij het stuk water aankomt waar je rechtop kan staan begint de les. De instructeur zit op de waterscooter en geeft de nodige instructies.

Flyboard Extreme

De instructeurs van Flyboard Extreme zorgen steevast voor een spectaculaire belevenis. Ze zijn behept met een groot enthousiasme voor flyboarden en hoverboarden en geven dat graag over. Bedreven zorgen ze dat je snel in de gaten hebt hoe het moet zodat je binnen no time door de lucht en het water suist als een dolfijn. Voordat je het weet vlieg je tot wel 9 meter de lucht in.

Conditions

Geldig tot 3 maanden na aankoop. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op flyboardextreme.be/reserveren2 . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Je ontvangt 10 foto's via email. Inclusief gebruik van helm, wetsuit en life jacket. Enkel geldig voor nieuwe klanten. Duur per sessie is 30 minuten. 1 persoon per sessie mogelijk. Het is mogelijk om een video bij te bestellen à € 15 per 2 stuks. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Flyboard Extreme

Flyboard Extreme

Sport ou extérieur, Sport aquatique
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.