Aucune nouvelle notification

Workshop 'Kleur- en Gezichtsanalyse' bij Matching Colors voor 3, 4 of 5 personen

Offre limitée !
Jusqu'à -70%
3 Avis
Choisissez votre offre

Points forts

Ontdek welke kleuren je de juiste look geven en welk kleurtype je bent: zomer, winter, lente, of herfst.

Avis positifs récents

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Zomaar wat kleuren bij elkaar smijten kan tegenwoordig echt niet meer, tenzij je moderne kunst aan het maken bent. Je natuurlijke schoonheid komt het beste naar voren met zorgvuldig uitgekozen make-up en kapsel, en de adviseurs van Matching Colors zorgen dat jij steeds weer een plaatje bent.

Kies je optie


  • € 99,99 voor een workshop voor 3 personen (waarde € 300)
  • € 129,99 voor een workshop voor 4 personen (waarde € 400)
  • € 149,99 voor een workshop voor 5 personen (waarde € 500)

Met deze deal krijg je drie uur lang de kans om de professionele kleur- en stijlconsulente van Matching Colors uit te horen over de do’s en dont’s voor jouw figuur. Via een individuele seizoenskleurenanalyse zoekt Matching Colors de kleuren uit die jouw gelaat accentueren en oneffenheden egaliseren. Met de juiste kleuren krijg je sowieso een frissere en jongere uitstraling. Daarnaast wordt er ook een gezichtsanalyse gedaan waarbij je te weten komt welk kapsel perfect past bij je gezichtsvorm. Voor je make-up, haarkleur, juwelen en nagelkleur krijg je de nodige tips en men leert je ook enkele sjaalknooptechnieken.

Matching Colors


Bij Matching Colors staat een team professionele schoonheidsexperts klaar voor jou. Een professionele kleur- en stijlconsulente en visagiste helpen je om er op je mooist uit te zien. Ook voor garderobeplanning, personal shopping, homeparties en meer kan je steeds bij Matching Colors terecht.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via kleur@matchingcolors.be (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 23u en zaterdag van 9u tot 13u en van 19u tot 23u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Matching Colors

Matching Colors

Cours, Compétence ou Hobby
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.