Aucune nouvelle notification

Galerie Ganache

Limburgstraat 14, Gent, OOST-VLAANDEREN 9000 Itinéraire

(2) Offres

Découvrir

Meer weten over Ganache?

Kunst en chocolade versmelten tot één geheel.

De Galerie wil een platform bieden aan zowel jong opkomend talent als aan gevestigde kunstenaars.

Met Ganache wil ze onze Belgische traditie en ambacht ondersteunen. Alle producten zijn verfijnde artisale creaties met pure smaken gemaakt door top chocolatiers. De producten uit het assortiment zijn stuk voor stuk 100% artisanaal gemaakt met enkel de beste ingrediënten en zonder additieven.

Annelies, de eigenares van Galerie Ganache, werkt samen met Marc Ducobu en Frederic Blondeel. Marc Ducobu is ambassadeur van de Belgische chocolade en ontving al verschillende eretitels onder andere de prestigieuze ‘Relais Dessert International’, een titel voor de beste patissiers over de hele wereld. Hij brengt een stukje Parijs naar Gent. Frederic is uniek omwille van zijn duurzaam productieproces. Hij maakt zelf zijn eigen chocolade, van de cacaoboon tot chocolade, iets wat maar enkelingen doen in België. Zijn eigen geraffineerde stijl en persoonlijkheid weerspiegelen zich in de chocolade.

In Galerie Ganache kom je tot rust met een tas thee van de theesommelier Ann Van Steenkiste. Ann gaat elke theeplantages bezoeken en wil enkel plantages met een rijke biodiversiteit en waar de mensen in goede omstandigheden werken.

Naast de exceptionele thee kun je een verse kop koffie degusteren van Thomas Labath. Hij is een gepassioneerde Gentse koffiebrander. Hij gaat zelf zijn bonen selecteren om ze daarna met veel liefde te verwerken.

En last but not least de HOT CHOCOLATES. Kom je opwarmen aan de rijkelijke huisbereide chocolade dranken met amandelpraliné, speculoos, ...