Catégories
Aucune nouvelle notification

Terlaemen 30, Zolder

Rijd zes rondes in een Corvette op het circuit van Zolder

Choisissez votre offre

Points forts

Wees de schrik van het hele circuit als je wegscheurt in een echte Corvette C5 of C6.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

1983 was een goed jaar: een ‘zwart gat’ werd ontdekt in het heelal, Microsoft brengt de eerste versie van Word op de markt én Prince zong over een kleine, rode corvette. Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder en kan jij ook verder, want nu kan je er namelijk zelf in rijden. Rijd zes rondes mee in een Corvette of bestuur ‘m zelf op het circuit van Zolder.

Kies uit de volgende opties


  • € 79,90 voor zes rondes als passagier meerijden in een corvette (waarde € 159,99)
  • € 179,99 voor het zélf rijden in een corvette (waarde € 519,99)

Net als een echte racepiloot is het circuit van Zolder eventjes helemaal van jou. Na ontvangst in de Corvette Experience Pit Box met een welkomstdrankje krijg je een technische briefing en een korte opleiding. De eerste optie bestaat uit: deelname als passagier, 6 full laps aan full speed en een deelnemingscertificaat en video-opname van je rit. Bij de tweede optie krijg je 2 instructierondes als passagier plus één inloopronde, 3 full laps, en een uitloopronde als piloot van één van de Corvettes. Hierbij wordt je begeleid door één van de team-piloten. Deze unieke experience wordt afgesloten met cava en borrelhapjes. Huiswaarts keren doe je met een koffer vol goede herinneringen én een DVD of USB-stick waarop je alles nog eens kan herbeleven op video, zoals je hier kan zien.<img src=”https://img.grouponcdn.com/deal/5Hp521ybnqffmMNaPCMBfu/chouette_land-600x100” width=”470”alt=”Groupon-deals” />

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 2 vouchers per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via http://www.corvetteexperienceteam.be/. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Zelf rijden vanaf 21 jaar, een geldig rijbewijs is noodzakelijk. Veiligheidsregels worden door het circuit bepaald, 16 tot 21 jaar is enkel meerijden. Bij het zelf rijden dient een waarborg betaald te worden; uiteraard wordt die bij geen schade onmiddellijk na de rit terugbetaald. waarborg van € 1000 via kredietkaart.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Corvette Experience Team

Het Corvette Experience Team is ontstaan uit liefde voor de Corvette, die ondertussen al meer dan 50 jaar bestaat. Het team heeft gekwalificeerde piloten met racelicenties, zodat je veilig kan rijden met een expert.