fermer
Utilisez le code DUO20 et profitez de jusqu'à -20% sur les activités, restaurants, beauté et plus. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Industrieweg 1080, Herk-de-Stad

Waardebon van € 50 of € 70 voor het volledige gamma bij outlet store Gronico

Choisissez votre offre

Points forts

Kies uit een brede waaier van geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen, verlichting en keukenartikelen.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een waardebon van € 50
  • € 24,99 voor een waardebon van € 70

Met je grouponbon van € 50 of € 70 kan je bij outlet store Gronico naar hartenlust je winkelkarretje vullen. Je mag je bon gebruiken voor alle onderhouds-, keuken- en decoratieartikelen - kortom: op alles wat je in de winkel tegenkomt. Ook als je op zoek bent naar meubels, verlichting of geschenkartikelen. Het productaanbod bestaat uit enerzijds een groot aantal bekende kwaliteitsmerken en anderzijds nieuwe, trendy merken. De bon van € 50 geldt vanaf een besteding van € 65, die van € 70 vanaf een besteding van € 90.

Gronico

Bij outlet store Gronico vind je een brede waaier van geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen en verlichting terug aan een outletprijs. Dat betekent dat je er het hele jaar door tot 70% korting hebt. In de winkel vind je niet alleen trendy en moderne artikelen, ook traditionelere accessoires vullen hier de rekken. De collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwigheden.

Conditions

Tot 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen), van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en 13u tot 18u, zaterdag van 10u tot 14u. Max. 1 voucher(s) per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen. Geen reservatie nodig, breng je geprinte voucher mee naar de winkel en ruil hem aan de kassa. Voor optie 1 is de minimumaankoop € 65 en voor optie 2 € 90. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de gronico