Aucune nouvelle notification

Equilibrium Wellness Center

zonnepas met een tegoed tot € 90 bij Equilibrium Wellness Center

Jusqu'à -72%
10+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Behoud een mooi kleurtje en kies uit een van de vier zonnebanken naar keuze, zoals de 280 Basic, of de 400 tot 700 Turbo Power.

A propos de ce deal

Kies uit de 4 type zonnebanken van het Ergoline gamma die ter uwe beschikking staan.

Dit zijn de tarieven die gehanteerd worden voor je zonnepas, die van jouw tegoed afgaan per gekozen beurt. De credits op je zonnepas zijn een jaar geldig

  • Ergoline 280 Basic (â € 0,45 per minuut)
  • Ergoline Advantage 400 Super Power (â € 0,60 /minuut)
  • Ergoline Evolution 500 Turbo Power (â € 0,875 /minuut)
  • Ergoline Excellence 700 Turbo Power (â € 1,00 /minuut)

Voel je goed in je vel”
Optimaal bruinen op een veilige manier? Het kan. Aan de hand van een eenvoudige vragenlijst bepalen wij je huidgevoeligheid. Vervolgens stellen wij op basis van deze huidtypebepaling een optimale zonnekuur op (±10 beurten). Op deze manier is elk individu in staat om snel en effectief te bruinen en dit zonder rood worden. Reserveren hoeft zelfs niet! Equilibrium zonnestudio is inmiddels uitgebreid tot 4 zonnebanken:

er zijn kortingen van -10% tot -30% op Australian Gold zonnecremes (ook voor de buitenzon met beschermingsfactor) Boek je nadien een arrangement in de wellness dan krijg je nogmaals een korting van - 10 % op het totaalbedrag.

Conditions

Conditions et informations utiles

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Supplement: je betaalt € 5 borg voor de zonnepas. Reserveren is niet nodig. Minimumleeftijd 18 jaar.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Equilibrium Wellness Center

Localisation

Vous pouvez utiliser ce deal à 1 emplacement.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.