Aucune nouvelle notification

Vinoscoop

€ 10 voor een waardebon van € 40 te besteden in de winkel of op de website van Vinoscoop

Jusqu'à -75%
90+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Bestel je wijn online of koop het in de winkel, en geniet bijvoorbeeld van één van hun Zuid-Afrikaanse wijnen.

Détails de l'offre

De Deal

 • € 10,00 voor een waardebon van €40,00 te besteden in de winkel of op de site van Vinoscoop.

Kies uit onderstaande bestelmogelijkheden:

 • In de fysieke winkel bestellen, betalen en zelf je aankoop meenemen:
  De winkel in Leuven is open van woensdag tot vrijdag van 14u00 tot 18u00 en zaterdag van 11u00 tot 18u00. Op zondag, maandag en dinsdag is de winkel gesloten.

 • Op voorhand via de website bestellen en in de fysieke winkel de aankoop afhalen:
  Ophalen in winkel kan minstens 48u na de online bestelling.

 • Via de website bestellen, betalen en de aankoop laten verzenden:
  Voucher is exclusief € 10,00 verzendkosten
  Verzendkosten vallen weg bij bestellingen vanaf 120 euro

Let op: Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden.

Vinoscoop

VinoScoop is in de eerste plaats een fysieke wijnwinkel gelegen in hartje Leuven daar waar de Dijle onder de Brusselsestraat stroomt. VinoScoop is de voortzetting van de vroegere Wijnkraal, een legendarische winkel die bekend stond om zijn Zuid-Afrikaanse wijnen.

Het concept en de benaming VinoScoop is een spin-off van Chileboutique, een gespecialiseerde invoerder van artisanale wijngaarden uit Chili. Deze wijngaarden kenmerken zich door een persoonlijke aanpak op kleine schaal met wijnen die een uitstekende expressie vormen van de terroir waarbinnen ze gemaakt worden. Chileboutique is daarmee binnen Europa de nummer 1 wat betreft kwaliteit en diversificatie op het gebied van Chileense wijnregio’s. Oprichter Koen Batsleer woonde tussen 2001 en 2006 in Chili en evalueerde er meer dan 100 wijndomeinen vooraleer in 2004 het importeren zijn start kende.

Sinds 2006 is Chileboutique ook actief bezig met de invoer van Argentijnse wijnen uit de 3 belangrijkste wijnregio’s Mendoza, Salta en Patagonië. De laatste jaren is er zelfs 1 Zuid-Afrikaans en 1 Californisch wijnhuis bijgekomen. Alles bij elkaar opgeteld staat Chileboutique garant voor de exclusieve verdeling van een 20-tal wijndomeinen.

De synergie tussen Chileboutique en de reeds bestaande Zuid-Afrikaanse wijnreferenties van de vroegere Wijnkraal vormen van VinoScoop op die manier uw referentie voor een ruim aanbod aan karaktervolle wereldwijnen in Leuven en ver daarbuiten.

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Er wordt geen restitutie verleend. Minimumleeftijd 16 jaar. Minimale besteding van € 75. Exclusief € 10 verzendkosten, vanaf € 100 gratis verzending. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Vinoscoop

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.