Catégories
Aucune nouvelle notification
fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir.

Stationsstraat 1, Keerbergen

Escaperoom voor 2-5 pers. in Keerbergen bij Escape in Time

Choisissez votre offre

Points forts

Reis af naar het oude Egypte, ga de uitdaging met de farao aan en laat zien dat je levend uit de ‘Pyramid of Doom’ kan ontsnappen.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
N
Nathalie
2 notes1 avis
il y a 4 jours
Een hele fijne escaperoom. Oog voor detail. We hebben een fijne tijd gehad met de kinderen. Jammer genoeg net niet ontsnapt.

À propos de ce deal

  • Escaperoom ‘Pyramid of Doom’
  • Voor 2 tot 5 personen
  • Een escaperoom zonder fysieke hangsloten
  • En met een handgeschilderd decor
  • De escaperoom duurt zo’n 50-60 minuten
  • Afhankelijk van hoe snel je de puzzels oplost

Het verhaal van de ‘Pyramid of Doom’

Duizenden jaren geleden in het oude Egypte leefde de farao Horus. Hij heerste over het prachtige land van woestijnen en piramides en had duizenden onderdanen. Farao Horus had een leven waar hij altijd van gedroomd had, maar kinderen heeft hij nooit gekregen. Tot zijn grote spijt had zijn kostbare koninkrijk dus ook geen erfgenaam.

Farao Horus bedacht een plan om zeker te zijn dat zijn koninkrijk in goede handen zou komen na zijn dood. Hij liet een piramide bouwen waarin zijn onderdanen zouden strijden voor zijn land: ‘The Pyramid of Doom’. In deze piramide zou je humor en intelligentie getest worden, om te kijken of je geschikt bent om te heersen over het koninkrijk van farao Horus.

Zijn slaven hebben jaren gewerkt aan de reusachtige piramide. Toen het eindelijk zover was heeft de Farao de adel van Egypte uitgedaagd om de Pyramid of Doom te betrede. Niemand heeft de adel van Egypte ooit nog gezien… Het koninkrijk van farao Horus is al jaren verdwenen, maar de gevreesde ‘Pyramid of Doom’ bestaat nog steeds. De laatste persoon die de uitdaging aan durfde te gaan was Osiris. Ben jij dapper genoeg om de Pyramid of Doom te betreden?

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Afhankelijk van je aankoop geldig op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 22.00 uur of op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 00.00 uur en zondag van 9.00 tot 20.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 3 dagen van tevoren online via escapeintime.be/boekingen o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Escape In Time

Escape In Time in Keerbergen is een escaperoom zonder fysieke hangsloten en een met de hand geschilderde inrichting. Door zelf veel escaperooms in binnen- en buitenland te bezoeken en hun achtergrond in de ICT en kunst, hebben de ontwerpers van Escape in Time een unieke ervaring kunnen creëren. Laat je meenemen in een andere wereld, binnen een andere tijd en los zo snel mogelijk verschillende puzzels op 'to escape the time'.