Points forts
Begin bijvoorbeeld met een carpaccio, gevolgd door biefstuk met peper-roomsaus en een panna cotta con coulis als zoet einde.
Avis des utilisateurs
À propos de ce deal
- Italiaans 3-gangen vlees of vis menu
-
Kom alleen, met z´n tweeën of vieren genieten
- Maak een keuze uit de vele voorgerechten, hoofdgerechten en desserts
- Start bijvoorbeeld met de scampi dello chef in pikante tomatensaus en basilicum
- Ga voor een hoofdgerecht met vis zoals de gegrilde tonijn, een mix van verschillende soorten vis van de grill of zwaardvis met mediterraanse groenten
- Ook voor de vleeseters is er genoeg keus, bijvoorbeeld de gegrilde kipfilet, biefstuk met saus naar keuze of kalfslapjes met parmaham, mozzarella en roomsaus
- Houd nog een plekje over voor een dame blanche, panna cotta, cannoli of tartufo met limoncello
Conditions
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Geldig voor een voorgerecht t/m € 18, hoofdgerecht t/m € 28,90 en nagerecht van € 7,50. Mocht je een duurder gerecht willen, dan betaal je ter plaatsen bij.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. L'offre n'est pas éligible à nos codes promotionnels ou à d'autres réductions.
À propos de Sabatino
Breng je de dag door in Antwerpen, dan is er grote kans dat je Sabatino passert. Het Italiaanse specialiteitenrestaurant bevindt zich namelijk midden in het centrum op de Grote Markt. Een praktische plek dus om even neer te strijken voor een onvervalste Italiaanse cappuccino of espresso. En uiteraard kan je hier als liefhebber van de Italiaanse cucina niet alleen terecht voor verschillende pasta en pizza di mama, maar ook voor geraffineerde vis- en vleesgerechten. Vanwege de centrale ligging is Sabatino een top adres voor een uitgebreide lunch-break, voor een culinaire afsluiting van een dag Antwerpen of voor een goede (pizza)bodem voorafgaand aan een avond uit.