fermer
Utilisez le code HOLIDAY20 et profitez de jusqu'à -20% sur le prix de vente sur les activités, restaurants, beauté et plus. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Kaatje bij de Sluis

Brouwerstraat 20, Blokzijl

Eén Michelinster: gastronomisch 9-gangen "Amuse Festijn" van de chef bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl (vanaf 2 pers.)

Choisissez votre offre

Points forts

Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

  • Gastronomisch 9-gangen “Amuse Festijn” van de chef
  • In een met één Michelinster bekroond restaurant
  • Groots uitpakken met een selectie kleine verrassinkjes
  • Vegetarische hapjes, vis, vlees, gevogelte, kaas en originele nagerechtjes
  • Werp een blik op de website om een indruk te krijgen van de artisticiteit van de chef
  • Reserveren kan t/m 31 augustus 2023

Kaatje houdt graag rekening met allergieën of jouw eigen eetgewoonten. Licht Kaatje voorafgaand aan je bezoek via info@kaatje.nl in en de chef zal zijn uiterste best doen het menu aan te passen. Er geldt een toeslag voor eventuele extra/vervangende ingrediënten, dit wordt ter plekke apart verrekend. De samenstelling van de recepturen kan dagelijks wijzigen. Ook geldt er een weekendtoeslag (vrijdag en zaterdag) van € 15 p.p.

Conditions

Geldigheid: vanaf het moment van aankoopt t/m 31 augustus 2023 op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Dinsdag t/m vrijdag geldig vanaf 18.30 uur. Zaterdag en zondag start je het festijn tussen 12.00 en 14.00 uur voor lunch of vanaf 18.30 uur voor diner.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van € 15 per persoon.
Reserveren: verplicht online via http://www.kaatje.nl/voucher, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je kan voor maximaal 12 personen reserveren. De invulling van dit 9-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

À propos de Kaatje bij de Sluis

In het historische stadje Blokzijl vind je aan beide kanten van de ophaalbrug Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis. Het restaurant biedt inmiddels vier decennia een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. En net als afgelopen jaren bleek dit ook in 2018 de succesformule voor een Michelinster. "Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden", zoals de kenners het beschrijven. Het restaurant kan dan ook rekenen op een vaste schare gasten, voor wie ze nog wel eens de keuken willen openhouden als de wind tijdens een dagje zeilen tegen zit.