Points forts
Laat je verleiden door de Italiaanse gastronomie! Seizoensgebonden driegangenmenu met voorgerecht, hoofdschotel en dessert Voorbeeldmenu: gewokte vongole (tapijtschelpjes) met look en peterselie, medaillon van lot met champagne en grijze garnalen en zabaglione Geniet van deze verfijnde gerechten in een gezellig kader en laat je aangenaam verrassen door de hartverwarmende ontvangst van gastvrouw Marilena Warm aanbevolen door de Deltagids 2009, 2010 én 2011 Je voucher is meteen na je aankoop terug te vinden in de rubriek “Mijn account” De deal Klik op “Koop nu!” om je keuze te maken OPTIE 1: Voorgerecht, hoofdschotel en dessert voor 2 personen voor € 49,99 i.p.v. € 109 OPTIE 2: Voorgerecht, hoofdschotel en dessert voor 4 personen voor € 97,99 i.p.v. € 218
À propos de ce deal
Italiaanse, gastronomische gerechten, dat is zoals de Italiaanse mannen van zodra je er één blik op geworpen hebt, moet je ze gewoon hebben. Eén belangrijk verschil het bemachtigen van een Italiaanse “bello” als vakantielief loopt meestal uit op tranen en een hartverscheurend afscheid op de luchthaven. Genieten van de Italiaanse gastronomie daarentegen kan je ook in eigen land doen en dus hoef je er niet van af te zien omdat je geen zin hebt in een emotioneel afscheid Hoewel er niets mis is met de bekende pizza’s en pasta’s, mogen we de Italiaanse keuken er niet mee vereenzelvigen. De Italiaanse chefs hebben wel wat meer in hun mars dan de typische gerechten en dat bewijst het team van Antonio Morreale met glans In ruil voor je voucher geniet je er van een verrukkelijk seizoensgebonden driegangenmenu met de meest verfijnde gerechten. Hieronder alvast enkele voorbeeldgerechtjes … Over Antonio Morreale Of het buiten nu stralend weer is of pijpenstelen giet, bij Antonio Morreale lijkt het elke dag van het jaar alsof je in een chique ristorante in het hartje van zonnig Sicilië tafelt. Daar zit het elegante en stijlvolle kader en het gezellige licht ongetwijfeld voor iets tussen, maar de reden waarom je je er onmiddellijk thuisvoelt, is de hartelijke en spontane ontvangst van gastvrouw Milena. Combineer dat met de uitgelezen ingrediënten waarmee chef Antonio de heerlijkste gerechten op tafel tovert en je weet meteen waarom elke gast dit restaurant verlaat met een grote zonnige glimlach op zijn of haar gezicht Dat een dergelijke smaakwaterval met authentieke Italiaanse producten de erkenning ‘beste Italiaans restaurant in Brussel en Rand’ in de Deltagids Brussel 2009/2010 wegkaapt verwondert ons geenszins. Deze erkenning zal ongetwijfeld een massa fijnproevers met Italiaanse roots, maar ook de fanaten van de pure Italiaanse keuken naar Zaventem doen stromen. – 6minutes, Pocketresto.be© Wij spreken niet de taal, maar met een Italiaanse menu kon ik niet fout gaan. Ik spreek over 3 woorden van Spaanse de ober sprak Italiaanse. We voelden ons welkom en werden behandeld als oude vrienden. Het eten was fantastisch Over het algemeen een geweldige ervaring. – Kathy, Tripadvisor.nl© Wij zijn al verschillende keren gaan eten bij Antonio en hebben tot nu toe geen beter restaurant in omstreken gevonden. Alles wordt door de uitbater ‘Antonio’ zelf gemaakt zelfs de fritjes… Heeft seizoengebonden schotels, zijn pasta’s met zeevruchten zijn lekker, … om af te ronden… geen andere restaurants kunnen ons nog bekoren omtrent de versheid/hoeveelheid van de schotels. – Taloor, Tripadvisor.nl©