Points forts
Luxe kreeftenmenu voor 2 personen Voorgerecht: Garnaalkroketten Hoofdgerecht: Halve kreeft à la Thermidor Limoncello Restaurant opgenomen in de Delta Gids, winnaar van de Delta Awards in 2009 Voordelige prijs om van topkwaliteit te genieten Gastronomisch restaurant met een typisch Italiaanse gastvrijheid en vriendelijkheid Je Groupon is terug te vinden in de rubriek “mijn account” na het sluiten van de deal
À propos de ce deal
De kunst van het fijnproeven ontwikkelde zich rond 13000 v.C. Ene Fenya Harragarrr uit wat nu OostDuitsland is, merkte dat haar kippen alle lekkere bosbessen hadden opgepikt. Uit blinde woede slachtte ze de beesten en sneed hen in kleine stukjes. Omdat ze zo kwaad was, liet ze hen extra lang op het vuur braden. Wat haar man voorgeschoteld kreeg, had hij nog nooit geproefd. Het was iets heel anders dan de halfrauwe lappen vlees van gewoonlijk. Dankzij de bosbessen hadden de kippen een heerlijk, fijn smaakje. Anno 2011 weet bijna iedereen wat fijnproeven is. En bij Antonio Morreale weten ze dat zeker. Zijn gezellige restaurant staat garant voor een topkwaliteit in een warme sfeer. In 2009 won het de Delta Awards voor Italiaanse keuken en sindsdien is het opgenomen in de Delta Gids. Trek er eens op uit voor een lekker menu uit de zee. Als starter worden er versgemaakte garnaalkroketjes voorgeschoteld. Voor het hoofdgerecht mag je je aan een halve kreeft à la Thermidor gegratineerd verwachten. Om alles wat te laten zakken, sluit je af met een glaasje limoncello. De keuken maakt enkel gebruik van verse ingrediënten en een zorgvuldige voorbereiding. In het restaurant is er een onberispelijke service. Het sympathieke onthaal van gastvrouw Marilena zorgt voor een gemoedelijke, familiale sfeer waardoor je meteen participeert in de typische levensvreugde die Italië en zeer zeker Sicilië te bieden heeft. Buon appetito Eindelijk een Italiaans restaurant met heerlijke gerechten .Vriendelijke uitbaters en een zeer aangename sfeer en personeel Niets is verplicht alles mag gevraagd worden. De ‘chef’ is heel creatief en gerechten kunnen aangepast worden. Niet alleen een uitgebreid menu maar een mooie sugesties bord wordt dagelijks aangepast en voorgesteld aan de gasten. Bravo hoor Antonio en uw team je ziet me zeker nog regelmatig terug – Marc 25/05/2010 Zeer lekkere schotels,geserveerd door vriendelijk personeel in ruime porties.Wel best reserveren,want ik vrees dat je anders geen plaats vindt. – Georges 29/03/2011