Appelscha Events

Escape game voor thuis voor 2-5 personen en inclusief verzendkosten via Appelscha Events

Choisissez votre offre
Fin de la promotion dans:2 jours 13:34:16

Points forts

Bij deze escape game ga je op avontuur en als je het mysterie oplost, maak je kans op een geheel verzorgd weekend Appelscha voor 2 personen.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

 • Escape game naar keuze voor thuis
 • Voor 2-5 spelers
 • Inclusief verzendkosten
 • Je hebt keuze uit twee spellen (allebei kan ook):
  • Het geheim van de Bosbergtoren
  • Shame or Fame
 • Deze mysteriespellen worden verteld aan de hand van vijf handgemaakte ansichtkaarten
 • Je wordt steeds verder het avontuur ingeleid door het oplossen van puzzels en mysteries
 • Wanneer je de oplossing hebt gevonden, mail deze naar appelschaevents@gmail.com en maak je kans op een geheel verzorgd weekend Appelscha voor 2 personen

Het geheim van de Bosbergtoren

Sinds kort gonst het van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Er schijnt een pakketje uit de vorige eeuw gevonden te zijn in De Bosbergtoren op de glazen vloer van één van zijn zijtakken. Dit pakketje gaat nu van hand tot hand. Het pakketje bestaat uit een envelop met 5 kaarten erin vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken en cijfers. Kunnen jullie het geheim van De Bosbergtoren ontrafelen?

Shame or Fame

Ook dit spel is er eentje waarin je samen zoekt naar antwoorden. Kraak samen de hersens en help je team op weg naar de oplossing. In dit spel is het gemakkelijk jezelf voor gek te zetten (Shame), maar misschien ben jij wel de held van de dag met jouw pientere oplossingen (Fame). Ook dat mysterie is maar op één manier te ontrafelen: speel de Game.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: 1 groupon te koop per persoon, maar meer te koop als kado.
Reserveren: via e-mail op appelschaevents@gmail.com, o.v.v. je groupon-code en je huisadres. Het wordt je dan kosteloos toegestuurd.
Annuleren: na bestellen niet meer mogelijk
Meer info: bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Appelscha Events

Het op-één-na best bewaarde geheim van de Nederlandse provincie Friesland is Appelscha. In dit pittoreske dorpje op de grens met Drenthe bevindt zich de Bosbergtoren, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Deze toren is tevens het toneel van het bést bewaarde geheim van Friesland. En het is aan jou om dit op te lossen tijdens het escapespel "Het geheim van de Bosbergtoren" aan de hand van 5 kaarten vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken en cijfers. Je speelt dit spel samen met vrienden en familie vanuit huis achter de computer óf op locatie in restaurant De Appelsche Hof. Het escapemysterie wordt verzorgd door Appelscha Events.