Boudoir of art-nude fotoshoot van 1 of 2 uur bij Atelier 68

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée dans le temps!
Jusqu'à 68% de réduction

Points forts


Kies uit twee opties

 • € 49,99 voor Basic-pakket fotoshoot van 1 uur voor 1 persoon (waarde € 155)
 • € 69,99 voor XL-pakket fotoshoot van 2 uur voor 1 persoon (waarde € 195)

In het Basic-pakket krijg je na een zorgvuldige voorbereiding, kledingkeuze en make-upadvies een complete fotoshoot van 45 minuten in boudoir- of art-nude-stijl, waarbij je professionele tips en aanwijzingen krijgt. Kledij, accessoires en make-upspullen breng je zelf naar eigen voorkeur mee. Enkele weken later ontvang je 15 volledig gecorrigeerde resultaten op contactprint en 5 professionele foto’s op een riante 15x21 cm, wat in de deal inbegrepen zit!

In het XL-pakket is de uitgebreide versie van het basic pakket waarbij je 90 minuten lang het beste van jezelf geeft voor de camera, eveneens in de boudoir- of art-nude-stijl. Hierna ontvang je maar liefst 24 volledig gecorrigeerde resultaten op contactprint en 8 professionele foto’s op 15x21 cm.

Alle foto’s worden op maat geretoucheerd om het ultieme glamour- of art-effect te bereiken. Groupon-leden krijgen bovendien een korting van 20% bij een bestelling van een foto op canvasdoek!

Conditions


Geldigheid: Je voucher is 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop:Je mag meerdere vouchers kopen om cadeau te geven. Individuele fotoshoot, dus 1 persoon per voucher en is uitsluitend voor de omschreven fotostijlen; Boudoir en Art-Nude (artistiek naakt)
Reservatie: Reservatie verplicht via info@atelier68.be of via 0476/67.17.61 met vermelding van Groupon en je code. Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Min. 24 uur op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Openingsuren: Dagelijks geopend van 10u tot 17u, gesloten op zondag en woensdag.
Bijkomende info: Neem zelf kledij en make-upspullen mee.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Atelier 68


Volledig nieuwe, aangenaam ruime, fotostudio met relaxte sfeer. Tijdens een fotoshoot in de professionele studio in Houtem krijg je deskundige begeleiding en tips van fotograaf Ron Alblas die al tientallen jaren ervaring heeft als boudoir- en kunstfotograaf. Of jij ervaring hebt is dus van geen enkel belang. Het resultaat zal je verbazen.

Avis des utilisateurs

Zeer geode service
Joke W. · il y a 5 jours
Zeer proffesioneel
Elien G. · 10 mai 2017
Goede service, aangename eigenaar. weet wat hij doet.
DIETER C. · 17 février 2017
Carte de localisation du commerce
 1. 1

  Atelier 68

  Westmolenstraat 27

  Houtem (Veurne), WEST VLANDEREN 8630

  Itinéraire
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{"AADealPage":"Control","DealPageDesktop2016_REST_OF_EMEA":"Treatment"},"dealData":{"page_type":"local","deal_type":"g1","has_variations":false}}}