Aucune nouvelle notification

Armand Hertzstraat 40, Hasselt

Microblading behandeling bij Beautology te Hasselt voor €119,99

Choisissez votre offre

Points forts

Great eyebrows don’t happen by chance. They happen by appointment.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

De deal

  • Microblading voor 1 persoon aan €119,99

Wat is Microblading / Stippling?

Micro-blading, Permanente wenkbrauwen of Hairstrokes is een nieuwe techniek in permanente make-up. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen hetzelfde kleurpigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. De naaldjes zijn flinterdun waardoor er zeer fijne haartjes getrokken worden (flinterdunne krasjes in je huid waarin het pigment achterblijft).  We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroeirichting. Zo creëren we een hele wenkbrauw of vullen we een missend stukje wenkbrauw op.  Na 4 weken tijdens de nabehandeling perfectioneren we het model en de kleur. . Microblading houdt ongeveer 1 jaar tot 1,5 jaar.

Belangrijke informatie

Bij de deal zit geen retouche inbegrepen. kijk even op de site of u in aanmerking komt voor de behandeling omtrent huidziektes of andere aandoeningen.

Conditions

Geldigheid: Voucher geldig tot 3 maanden geldig na aankoop. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.
Aankoop: Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag er 4 extra kopen als cadeau.
Reserveren: Reserveren verplicht via reservation.groupon.be. Minimaal 24 uur vooraf annuleren.
Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 18u enkel op afspraak. Sluitingsdagen: zondag.
Bijkomende info: Bijwerking niet inbegrepen in de deal. Drie weken voor de behandeling geen zonnebank, botox of vitamine A / retinol gebruiken. Geen alcohol 24u voor de behandeling en gelieve drie dagen voor de behandeling niet epileren, waxen of verven.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Beautology

In dit sfeervolle, moderne salon kan terecht voor speciale behandelingen. Beautology is gesitueerd in Hasselt en gespecialiseerd in microblading ,stippling, wimperlifting, make-up metamorfose of gelnagels. De ervaren eigenares werkt dan ook alleen met kwalitatieve producten en u kan er terecht met al uw wensen.