fermer
Utilisez le code TASTY et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Coco Beauty Clinic

Lemel 33, Hapert

1-5 microdermabrasie-behandelingen voor je gezicht en/of hals bij Coco Beauty Clinic in Hapert

Choisissez votre offre

Points forts

Met deze peeling van de bovenste huidlagen worden microkristallen ingezet om je gezicht en hals frisser, gladder en zachter te maken.

À propos de ce deal

  • 1-5 microdermabrasie-behandelingen
  • Voor je gezicht en/of hals
  • Laat je huid op zachte wijze polijsten
  • Om deze frisser, gladder en zachter te maken
  • Voor optimaal resultaat zijn 3-5 behandelingen nodig
  • Steeds met tussenpozen van 1 of 2 weken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Conditions

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0497 234 562 of via e-mail op afspraak@cocobeautyclinic.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Coco Beauty Clinic

Coco Beauty Clinic in het Nederlandse Hapert is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in huidverzorging. Zo kan je hier je gezicht laten liften met niet-invasieve methodes als PlexR en HIFU, kan je de huid in je gezicht laten reinigen met de carbon-laser en microdermabrasie, overtollig vet aanpakken met cryolipolyse en de lipolaser, striae laten behandelen met de Velasmooth en ongewenste haargroei en tatoeages gedag zeggen met een laserbehandeling. De specialisten van Coco Beauty Clinic vinden een persoonlijke aanpak belangrijk, want elk mens en elke wens is anders en daar worden de behandelingen dan ook op aangepast.