Coco Beauty Clinic

Lemel 33, Hapert

1-5 microdermabrasie-behandelingen voor je gezicht en/of hals bij Coco Beauty Clinic in Hapert

Choisissez votre offre
Jusqu'à -10% sur le prix de vente, max 50€
Code PROMO. Expire le 6.6.
Utiliser

Points forts

Met deze peeling van de bovenste huidlagen worden microkristallen ingezet om je gezicht en hals frisser, gladder en zachter te maken.

À propos de ce deal

  • 1-5 microdermabrasie-behandelingen
  • Voor je gezicht en/of hals
  • Laat je huid op zachte wijze polijsten
  • Om deze frisser, gladder en zachter te maken
  • Voor optimaal resultaat zijn 3-5 behandelingen nodig
  • Steeds met tussenpozen van 1 of 2 weken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Conditions

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0497 234 562 of via e-mail op afspraak@cocobeautyclinic.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Coco Beauty Clinic