Exclusief kennismakingsaanbod: € 29 voor een abonnement van 2 maanden op Gazet van Antwerpen (waarde € 65,83)

Valeur Remise Économie
65,83 € 56% 36,83 €
Offrir comme cadeau
Devenez le 1er Acheteur !

En bref

2 maanden Gazet van Antwerpen in je brievenbus voor maar 29 euro! Gazet van Antwerpen is dé krant in Antwerpen en ver daarbuiten Je krijgt op maandag een volledige sportkrant, op vrijdag is er de inspirerende bijlage ‘Het weekend begint op vrijdag’ en op zaterdag het meest gelezen weekendmagazine van de provincie Antwerpen Gazet van Antwerpen is de absolute nr. 1 in regionieuws in de regio’s Antwerpen, Mechelen, Kempen en Waas Je Groupon is terug te vinden in de rubriek “mijn account” na het sluiten van de deal

Conditions

Bon geldig voor een abonnement van 2 maanden Max. 1 bon per persoon, niet cumuleerbaar met andere acties en/of bestaande abonnementen Reserveer je abonnement ten laatste op 14 december 2011 via http://gr.pn/sZyEUH met vermelding van je groupon vouchercodes en adresgegevens Je abonnement start op woensdag 21 december 2011 Voor al je vragen over levering en annulering, contacteer de klantendienst van Groupon via

Advertisement
Gazet van Antwerpen - Anvers: Exclusief kennismakingsaanbod: € 29 voor een abonnement van 2 maanden op Gazet van Antwerpen (waarde € 65,83)

Met Gazet van Antwerpen blijf je op de hoogte van de actualiteit. In Antwerpen en ver daarbuiten. Dit is het uitgelezen moment om kennis te maken met nummer 1 in de provincie Antwerpen Je leest nu 2 maanden Gazet van Antwerpen voor maar 29 euro in plaats van 65,83 euro. Dat is een besparing van 36,83 euro Voor deze voordeelprijs krijg je vele uren leesplezier. Gazet van Antwerpen brengt al het nieuws en reportages uit binnenen buitenland. Ook veel sport. En natuurlijk massaal veel sportnieuws uit je streek. Je merkt het wie Gazet van Antwerpen leest, is het best geïnformeerd. Profiteer snel van dit exclusief aanbod.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber