Geniet met deze deal van een 3 gangenmenu bij Restaurant Cospaia, gelegen tussen de Louizalaan en de Naamse poort.
Kies uit 2 opties:
- 3 gangenmenu met amuse voor 2 personen voor € 59 in plaats van € 84
- 3 gangenmenu met amuse voor 4 personen voor € 114 in plaats van € 168

Amuse
***
Rundercarpaccio, parmezaanschilfers, geroosterde pijnboompitten, basilicumpesto en rucola
of
Duo van kroketten (Oud Brugge en garnalen), peterselie
of
Trio van sushi en sashimi van rode tonijn, zeebrasem en zalm.br/>
***
Simmental cube-tagliata, appels van olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en balsamico karamel
of
Gegrilde bearnaise zalm, groene uiteinden, gegrilde tomaat en aardappelappels
***
Crème brûlée met sinaasappel en munt
of
Peer cheesecake en gezouten boterkaramel
of
Bourbon Vanilla White Lady, Dark Black Chocolate
Menu kan veranderen
Deal-Voorwaarden
Aankoop: Beperkt tot 1 voucher per persoon, mogelijk één extra te kopen om cadeau te geven.
Reservatie : Reserveren verplicht. Reserveer reservation.groupon.be met uw code op de voucher. In geval van annulatie 48 uur op voorhand verwittigen. Houd rekening met de beperkte beschikbaarheid. Reserveer tijdig.
Openingstijden : Open van maandag tot vrijdag, behalve voor lunch op maandag : 12u tot 14u30 en vanaf 19u30. Zaterdag open van 19u tot 23u.
Bijkomende info: Dranken niet inbegrepen. Menu kan veranderen.
Voorwaarden: Bekijk de algemene voorwaarden en het herroepingsrecht van 14 dagen.
Over Cospaia
In Brussel, tussen de exclusieve boetieks en sterrenhotels van de Guldenvlieswijk, vind je het trendy restaurant-cocktailbar Cospaïa. Het restaurant is gevestigd in een barok gebouw uit de 18de eeuw en bestaat uit een barokke zaal met sierlijke ornamenten en foto's van berbers aan de muren, een tweede zaal met zwarte tonen en een trendy en modern ingerichte bar en loungeruimte. Het stijlvolle en moderne decor is het werk van de wereldbekende Nederlandse interieurarchitect en designer Marcel Wolterinck. Op de kaart pronken typisch Spaanse gerechten zoals octopus a la plancha, Iberische ham Grand Reserve, maar ook Cospaia signature gerechten zoals rundercarpaccio, babykreeft, steak van Iers rundvlees en enkele vegetarische gerechten. In de zomer slurp je op het terras van een exotische cocktail met bijpassende tapas terwijl je van het adembenemende uitzicht op de Guldenvlieslaan en The Hotel geniet. Je kan de verschillende ruimtes ook afhuren voor walking diners en drinks.