fermer
Utilisez le code EXTRA25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Crimibox

Kortrijksepoortstraat 215, Gent

Escaperoom 'Code van Coppens' om thuis te spelen voor 2 tot 6 personen via Crimibox

Choisissez votre offre

Points forts

Probeer zo snel mogelijk raadsels op te lossen, proeven te doorstaan en opdrachten te volbrengen om te ontsnappen uit de Code van Coppens.

À propos de ce deal

  • Escaperoom ‘Code van Coppens’ om thuis te spelen
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Durf jij de race tegen de klok aan te gaan?
  • Ideaal voor een avondje met het gezin of een groep vrienden
  • Teamwork is essentieel om op tijd de code te kunnen kraken
  • Het fysieke spel wordt bij je thuisbezorgd
  • Samen met de online tool zijn jullie klaar om de escaperoom te spelen

Over de Code van Coppens:

De broers Staf en Mathias Coppens kan je kennen van hun programma ‘Code van Coppens’. Ze ontwikkelden spectaculaire escaperooms waar bekende Belgen en Nederlanders uit moesten proberen te ontsnappen. Nu is de taak aan jou en je vrienden om online de code van Coppens te kraken. In de Code van Coppens kan jij nu online proberen de raadsels op te lossen, proeven te doorstaan en opdrachten te volbrengen. Om zo de code van Coppens te kraken.

Conditions

VOORWAARDEN Geldigheid: tot en met 08/07/2022 Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon aan te kopen Reserveren: via https://crimibox.typeform.com/to/VmlRF0rL Annuleren: niet mogelijk Meer info: Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. CAPACITEIT De capaciteit is door Groupon vrij te verdelen over de opties. De overeengekomen commissie is gebaseerd op de capaciteit. Groupon kent twee soorten capaciteit: 1. De initiële capaciteit. Dit is de capaciteit die Groupon met de eerste live-gang tracht uit te verkopen. Wanneer de actuele capaciteit van een deal na de eerste maand van live staan, lager is dan de maandelijkse capaciteit, wordt de maandelijkse capaciteit geactiveerd. 2. De maandelijkse capaciteit. Dit is de capaciteit die overeengekomen is om maandelijks te verkopen. Deze capaciteit wordt maandelijks beschikbaar voor de consument. De voucher is geldig 6 maanden vanaf het moment van aankoop. De geldigheid van de voucher heeft dus geen vaste einddatum maar is afhankelijk van het aankoopmoment. Dit zorgt voor een geleidelijke toestroom van Groupon-klanten om de capaciteit zo optimaal mogelijk te benutten. BETALING EN PROMOTIONELE CAMPAGNES De netto uitbetaling per voucher (zonder promotieprogramma) is €18,71 Met het oog op het optimaliseren van de verkoop van vouchers kan Groupon de aanbiedingsprijs verlagen (promotieprogramma). In dit geval is de netto uitbetaling per voucher tussen €15,19 en €18,71 Bovenstaand is een voorbeeld gebaseerd op de eerste deal optie, dezelfde berekening zal gebruikt worden op de overige deal opties. VRIJWARINGSVERKLARING BEELDMATERIAAL Bij deze neemt ondergetekende uitdrukkelijk de volle verantwoordelijkheid voor gebruik van de toegestuurde foto’s. Op deze foto’s zijn personen op een herkenbare wijze te zien, maar ondergetekende is in het bezit van een vrijwaringsverklaring aangaande het portretrecht van deze personen. Ondergetekende is aansprakelijk voor eventuele claims en schadevergoedingen.

À propos de Crimibox

Zet je zonnebril af, gooi je hoed op de kapstok en pak je laptop er bij, want Crimibox heeft verschillende online moordzaken die opgelost moeten worden. Kruip in de huid van een detective en spit politiedossiers, foto's en ander bewijsmateriaal door naar aanknopingspunten. Surf op het internet en social media om de zaak volledig uit te pluizen en de moordenaar op het spoor te krijgen. De online detectivespellen van Crimibox zijn gemakkelijk alleen te spelen. Maar als je het fijn vindt om te sparren, kan je er tot drie partners bij zoeken. Speel je het spel liever analoog? Je kan het dossier en de bewijsmaterialen ook thuis laten bezorgen, zodat je letterlijk de bewijsstukken op tafel kan gooien om de moordzaak op te lossen.