Points forts
Kom genieten van culinaire kunsten en maak keuze uit een enorme hoeveelheid gerechtjes voor een prachtige lunch.
À propos de ce deal
Zaakvoerder Jeremie Landweer heet u welkom in Kleine Zavel 2.0, waar u met zijn vernieuwde formule kan genieten van topgastronomie. En dit allemaal geinspireerd door Kenny Bernaerts. Creatieveling Kenny Bernaerts kent u misschien nog als jurylid aan de zijde van Wout Bru in het VTM-programma Masterchef. Ambitieus als hij is heeft hij gewerkt als chef de partie bij Gordon Ramsey bij Royal Hospital Road, In Le Gavroche bij chef Michel Roux, Comme Chez Soi en samen met Yves Mattagne is hij creative chef …ontwikkelen van nieuwe recepturen voor de verschillende restaurants, alsook consultancy in het buitenland voor restaurants en hotelketens. Op reis of aan het vuur, gebeten door koken, haalt hij overal inspiratie vandaan. Kom met deze deal genieten van zijn culinaire kunsten en kies a la carte uit 2 volgende heerlijke gerechten:

Koud
MAKREEL
Ceviche, venkel, citroenverbena
GEROOSTERDE BIETJES VEGGIE
Geitenkaas, pecan
OESTER ‘MARENNES’
Citroen & Vodka ‘Royal Dragon’
BLOEMKOOL ‘VICHYSSOISE’
Grijze garnaal, vanille, tuinbonen
SECRETO N°7 ‘BY LUC DE LAET’
Vijgen, manchego (+€5 supplement)
* *
Lauw & Warm
LANGOUSTINE
Wortel, yoghurt, komijn (+€5 supplement)
POMME MOSCOVITE
Aardappel, waterkers
Royal Belgian Oscietra caviar 10gr (+ €67supplement)
Grijze Noordzee garnalen (+€5 supplement)
BELLE DE FONTENAY
Marennes oester, creme d’Isigny, dille, sint jacobsvrucht (+€5 supplement)
Royal Belgian Oscietra Caviar 10gr (+€67 supplement)
WINTERTUIN VEGGIE
Artisjok, parmezaan, champignons, wintergroenten
FISH AND CHIPS
Zeewolf, doperwt, zoete aardappel, yoghurt, komijn
SKREI
Kokkels, savooikool
BUIKSPEK & LANGOESTINE
Tomaat ‘Noire de Crimee, BBQ, aardappel (+€5 supplement)
HEEK
Noordzee garnalen, warme caviar D’aubergine, rouille, vissoep
VOL AU VENT
Hoevekip, zwezerik, gerookt eigeel, truffel
FILET MIGNON ‘Belgisch Witblauw’
Artisjok, parmezaan, zwarte look, choron
HACHI PARMENTIER
Lamsnavarrin, tong en kroon, aardpeer, jus
* *
Dessert
CHAUD & FROID
Roomijs van gerookte caramel, warme chocolademousse, chocoladecrumble
MOELLEUX VAN BELGISCHE CHOCOLADE
Roomijs van vanille uit Madagaskar, karamel
GEBRANDE ANANAS
Roomijs van bourbon whiskey, gekoelde thee van citroengras
KAAS
Assortiment kaas ‘keuze van de chef’
In volgend artikel kan u alvast een toprecensie bekijken: http://www.passionholdsimpressions.com/nl/nieuws.html