Hoogtepunten
De Kromme Watergang kreeg 2 Michelin-sterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18,5 GaultMillau-punten.
Over deze deal
De Engelsen hebben het over ‘Sophistication’, onze zuiderburen zeggen jubelend ‘Eleganz’ en de Fransen slaken gilletjes uit als ze iets ‘Raffinement’ vinden. Maar wij Nederlanders verwijzen liefhebbers van verfijnd eten, kunst, passie en ontspanning graag naar De Kromme Watergang.
Kies uit 5 opties
- € 109 voor een zesgangendiner van de chef voor 1 persoon
- € 219 voor een zesgangendiner van de chef voor 2 personen
- € 434 voor een zesgangendiner van de chef voor 4 personen
De keuken van De Kromme Watergang is het hart van het bekroonde restaurant - de plek waar meesterkok Edwin Vinke zich uitleeft en waar hij met beleving, gevoel en concentratie de meest verfijnde gerechten bereid. Verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht en verdwijnen vervolgens in de hoge pannen van Edwin.
Twee voorgerechten, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een dessert waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelin-sterren waard zijn, dat kan je met dit diner van 6 gangen verwachten. Het menu is dan ook á la humeur du chef. Dagelijks tovert hij met het andere keukenpersoneel weer iets unieks op je bord. De keuken is gespecialiseerd in vis-, schaal- en schelpdieren die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.
Wanneer je kiest voor een 6-gangendiner inclusief overnachting verblijf je in een zeesuite waarin je de karakteristieke elementen van De Kromme Watergang terug ziet: klassiek wit met een vleugje stijlvol zwart. Het mooie van deze suites is dat ze uitzicht bieden over de Westerschelde. Na een sprookjesachtige nacht in een van de suites krijg je een heus Zeeuws ontbijt geserveerd.
Deal-Voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
Over De Kromme Watergang
De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18,5 GaultMillau-punten van de maximale 20.
Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 19 bezet in de lijst van Lekker 2016.. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.