fermer
Utilisez le code HOLIDAY20 et profitez de jusqu'à -20% sur le prix de vente sur les activités, restaurants, beauté et plus. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

De Lieve

Jacob Van Maerlantstraat 10, Damme

Gastronomisch 4-gangenmenu als lunch of diner bij De Lieve in Damme

Choisissez votre offre
Plus de 40+ vus aujourd'hui , dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Je smaakpapillen worden verwend op gastronomische wijze en je ogen gestreeld door de bijzondere omgeving; een zinnenprikkelende ervaring.

Avis des membres de Groupon

Avis 100% vérifiés
Tous les avis Groupon proviennent des membres qui ont utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
R
roberto
9 notes4 avis
Rating of 4 out of 5 stars
mars 10, 2021
👍👍

À propos de ce deal

  • Gastronomisch 4-gangenmenu van de chef
  • Te nuttigen als lunch of diner:
    • Woensdag t/m zondag aanvang tussen 12.00 en 13.15 uur
    • Woensdag t/m zaterdag aanvang tussen 18.00 en 19.15 uur
  • Laat je verrassen door de culinaire creaties van de chef
  • En laaf jezelf ondertussen alvast aan onderstaand voorbeeldmenu
Image 1

Een voorafje, verrassing van de chef

***

Romig taartje van gerookte paling, asperges, jonagold appel, dobbelsteentjes van poldertruffel, geparfumeerd met limoen

***

Op het vel gebakken baarsfilet, vacherin van jonge bloemkool, grijze garnalen, hoeveboter, reductie van eigen nat

***

Bordje huisbereide zoetigheden voor de lekkerbekken

De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Conditions

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september. Van woensdag t/m zondag geldig voor lunch met aanvang tussen 12.00 en 13.15 uur en van woensdag t/m zaterdag geldig voor diner met aanvang tussen 18.00 en 19.15 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.Te reserveren voor maximaal 6 personen per tafel.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reservation.groupon.be.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties.

À propos de De Lieve

Op 20 minuten fietsen van Brugge vind je het even zo pittoreske en middeleeuwse dorpje Damme. En behalve klassieke architectuur en veel groen vind je in deze rustige omgeving ook restaurant De Lieve. Bij deze sfeervolle eetgelegenheid serveren ze bourgondische gerechten in een gastronomisch jasje. Wild en vis wordt hier veelal bereid met ingrediënten uit de streek en vervolgens op aantrekkelijke wijze gepresenteerd om elk zintuig te prikkelen. Denk bijvoorbeeld aan gerechten als Zeeuwse oesters, een stoofpotje van hertenkalf en bos-champignons, fazant uit de streek en huisgemaakte wildpastei. Ook stelt de chef elk seizoen menu's samen, zodat gasten er ook voor kunnen kiezen om juist niet te kiezen en te genieten van de smaakopbouw van zorgvuldig geselecteerde gerechten, naar keuze met een bijpassend wijnarrangement.