Points forts
Hapklare lekkernijen smullen! Dim sum à volonté Score van 13/20 in GaultMillau “Fong Mei serveert prima Dim Sum” vertelt Willem Asaert, inspecteur voor Michelin, in DM Magazine Authentieke Chinese keuken die alleen gebruik maakt van verse ingrediënten Je Groupon is terug te vinden in de rubriek “Mijn account” na het sluiten van de deal De deal Klik op ‘Koop nu!’ en maak je keuze OPTIE 1: Dim Sum à volonté voor 2 personen voor € 38 in plaats van € 76 OPTIE 2: Dim Sum à volonté voor 4 personen voor € 76 in plaats van € 152
À propos de ce deal
Haa kaauw, Siew maai, Cheung fan, Kaauw chooi kaauw, Loh maj kaj, Chaa siew paauw … zeggen deze vreemdklinkende namen je niets? Jammer, want dat betekent dat je nog nooit hebt genoten van heerlijke dim sum De kleine hapjes die oorspronkelijk vooral in de zuidelijke Chinese keuken voorkomen, zijn hapklaar en heerlijk gezond. En nu hebben die hapjes de overtocht gemaakt naar Antwerpen bij Fong Mei krijg je de échte authentieke Chinese keuken voorgeschoteld. Met deze watertandend lekkere Groupondeal kan jij zelf de verrukkelijke hapklare porties gaan proeven aan een al even verrukkelijke prijs En om het nog mooier te maken, kan je onbeperkt genieten van deze deal je krijgt je dim sum namelijk à volonté Fong Mei is niet zomaar een Chinees restaurant de inwoners van de Chinese wijk van Antwerpen, GaultMillau, culinair recensent Willem Asaert en vele anderen vinden hun weg naar de schitterende en authentieke Chinese keuken. Deze man ken je ongetwijfeld van vele kookprogramma’s op televisie waaronder mijn restaurant Ga zelf op ontdekkingsreis naar het Zuiden van China in hartje Antwerpen en ontdek waarom restaurant Fong Mei zo goed is. via Pocketresto.be Tot onze verbazing doen de koks van Fong Mei de reputatie van hun voorgangers alle eer aan. Sterker nog, ze hebben het repertoire dimsumgerechten nog op een hoger niveau gebracht. Na een achttal passages hebben we ongeveer heel het dimsumoevre minstens twee keer geproefd. Dimsum in Fong Mei moet niet onderdoen voor het betere werk in bijvoorbeeld een sterrenrestauant in Hong Kong waarover we eerder dit jaar schreven. – Willem Asaert in DM Magazine, op 07 04 2012