5.0
Moyenne basée sur 2 notes
100%
Ervaar culinaire smaaksensaties met prachtig opgemaakte borden en verrassende combinaties van speciale producten bij Michelinster-niveau restaurant Le Kok Sur Mer in Vlissegem
Bij Le Kok Sur Mer in Vlissegem zorgt chef-kok Jean-Philippe voor culinaire smaakexplosies met prachtig opgemaakte borden. De chef beheerst de klassieke keuken en voegt zijn eigen creatieve twist toe aan elke gerecht. Het restaurant staat bekend om de bijzondere samenstellingen van speciale producten en verrast ook in het zoete register.
* 5-gangen all-inclusive menu, aperitief, eten, begeleid met wijn, water en koffie
Handgepelde grijze garnalen / bio coeur de boeuf tomaat / burrata / citrus / prei-olie
Verse tortellini / parmezaan / hazelnoot / truffel / Cevennes ajuinen / vleesjus
Noordzeevissen / venkel / saffraan / bintjes / wortel / jus van bouillabaisse
Lasagne / kreeft / groene bonen / bisque / kokos / limoen
Filet pur Blonde d’Aquitaine / rode biet / champignons / pomme Anna
Vijg / bloedappelsien granité / ijs van Marsala / ricotta
Dompel jezelf onder in een zee van gezelligheid en smaak bij Le Kok Sur Mer in Vlissegem, midden in de driehoek Blankenberge, Oostende en Brugge. Chef-kok Jean-Philippe Furnément en gastvrouw Nele Velghe presenteren reeds 10 jaar lang smaakvolle borden met gerechten die zowel klassiek als origineel zijn. Dat doen ze met trots en succes, want Gault Millau geeft ze 14/20. De klanken "hmm" en "aah" vliegen hier geregeld over tafel als de tanden bijvoorbeeld worden gezet in krokante roggevleugel met kappertjes die even gegaard zijn in wat schuimend boter. De kaart staat boordevol met deze creatieve uitspattingen van de chef, die je vrij van de kaart kiest of tot je neemt als onderdeel van een vast menu van het huis. Laat je inspireren door de boeiende wijnkaart, die Nele graag met je doorneemt om de spijzen optimaal te laten samensmelten met de smaak van het druivennat.