Greetz-waardebon om een geliefde te verrassen met bloemen of een plant

Greetz

Jusqu'à -50%
40+ acheteurs

Points forts


Een grote bos rozen, een zorgvuldig samengesteld boeket tulpen of een sierlijke citrusplant zeggen ieder voor zich één ding: ik waardeer je en je mag er zijn. Bezorg iemand een geluksmoment met een boeket of sierlijke plant die je koopt met een waardebon van Greetz.

De deal

  • € 7,50 voor een waardebon van € 15 voor bloemen en planten van Greetz

Voor het sturen van een bloemetje zijn zo veel redenen te bedenken: bijvoorbeeld omdat een stralende dag als vandaag bloemen verdient, je blij bent met iemand en diegene dat wil laten weten of omdat je je ergens nog herinnert dat je moeder het altijd zo leuk vond om spontaan een keer een bloemetje te ontvangen.

Wanneer je vóór 11 uur bij Greetz bijvoorbeeld rozen, gerbera’s, chrysanten, lelies, een boeket of een olijfboompje bestelt, kan je kleurrijke verrassing diezelfde dag nog bezorgd worden. Ze komen dagelijks rechtstreeks van de bloemenveiling en worden daarvandaan direct aan de deur afgeleverd. Hierdoor hebben ze een 8-dagen-vers-garantie. Bovendien kan je via Greetz je bloemen- en plantenkado zeer persoonlijk maken met een wens- of fotokaart of een andere Greetz-verrassing.

Conditions


Geldigheid: tot 28 februari 2017. Uitsluitend geldig als waardebon voor het gehele bloemen en planten assortiment van Greetz.be.
Aankoop: max. 1 voucher per persoon, maar je kan er extra kopen om cadeau te doen.
Bestellen: doe je op greetz.be, o.v.v. Groupon. Bestellen vóór 11 uur, dezelfde dag nog bezorgd.
Bijkomende info: géén minimale besteding. Je waardebon moet in een keer gebruikt worden. Deze actie is geldig op alle bloemen en planten. De korting is niet geldig op andere producten van Greetz. Alleen geldig voor verzending binnen België én Nederland. Om gebruik te maken van de code moet je ingelogd zijn met je Greetz-account. Exclusief € 5,95 verzendkosten. De waardebon is geldig op de waarde van bloemen en planten, niet op verzendkosten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Greetz


Iemand op bijzondere en persoonlijke wijze verrassen, dat kan op Greetz.be. De webshop biedt een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Of je nu iemand blij wil maken met een kaart, een boeket bloemen aan huis bezorgd of een samengesteld pakket, voor elke gelegenheid is er wel wat te vinden. Verras je jarige geliefde bijvoorbeeld met chocolade, een verwenpakket of een ander liefdevol presentje. Alle kado's van Greetz worden verstuurd in een mooie geschenkverpakking. Daarnaast ben je bij Greetz aan het juiste adres voor het bestellen van diverse samengestelde boeketten bloemen, zoals een mooi boeket rozen om je ouders te bedanken. En voor een vliegensvlugge verrassing kan je een helium ballon versturen die wordt geleverd in een bijzondere verpakking.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.