Aucune nouvelle notification

Lisperstraat 4, Lier

Medische pedicure in hartje Lier bij instituut Greet Smets voor €17,99

Choisissez votre offre

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Tijdens een medische pedicure krijgen je voeten de topverzorging die ze verdienen. Na een verfrissend voetbad en een algemene voetverzorging behandelen wij eventuele problemen aan de voeten, zoals: (weke) likdoorn, eksteroog, ingegroeide nagels, eelt en hallux halgus We nemen alle tijd die nodig is voor een grondige voetverzorging. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij voor elk probleem een gepaste behandeling aanbieden. We eindigen steeds met een korte massage met verzorgende voetcrème.

Met medische pedicure leggen we uw voeten in de watten. Bij Instituut Greet Smets in Lier ben je welkom voor een medische pedicure. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in pedicure en podologie. Voor onze behandelingen gebruiken we uitsluitend de professionele producten van Gehwol. Je voeten zetten elke dag duizenden stappen. Ze dragen je hele lichaam en worden dus belast. Daarom verdienen ze de beste verzorging. Een medische voetverzorging in ons instituut en je voeten zijn weer in topvorm!

De deal

  • €17,99 voor een medische pedicure en waardebon (waarde €35)

Na deze weldoende behandeling ontvangt u nog een waardebon ter waarde van 10 euro te gebruiken bij aankoop van producten bij minimum aankoop van 25 euro.

Conditions

Geldigheid: je voucher is 3 maanden geldig na de dag van aankoop.
Aankoop: Je mag zelf 1 voucher kopen en 1 om kado te doen.
Reserveren: Reservatie telefonisch 0474/58.00.20. Enkel na afspraak op woensdag, donderdag en vrijdag.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Instituut Greet Smets