Aucune nouvelle notification

kegi-transport

Andrelaan 106, Brecht

€ 189 voor 3 uur lang verhuishulp met buitenlift en 2 verhuizers dankzij KeGi-Transport (waarde € 410)

Choisissez votre offre

Points forts

2 professionele verhuizers met ervaring komen 3 uur lang helpen om jouw spullen met een buitenlift veilig van woonst A naar B te brengen

À propos de ce deal

Zelfs de meest hechte vriendschap kan danig op de proef gesteld worden door de vraag “Kom je me helpen verhuizen?”. Zeker wanneer je BFF die waardevolle (doch lelijke) vaas van je grootmoe laat vallen in het verhuisproces … Speel op zeker en laat je verhuis aan professionals over.

€ 189 voor 3 uur verhuishulp met buitenlift en 2 verhuizers


Met deze Groupon kan je 3 uur lang gebruik maken van de diensten van deze Antwerpse verhuisfirma. De huur van een buitenlift is hierbij inbegrepen, evenals de hulp van 2 professionele verhuizers. Bel voor je de voucher koopt wel even naar KeGi-Transport om te verzekeren dat je gewenste verhuisdatum nog beschikbaar is.

KeGi-transport


KeGi-transport staat in de regio van Antwerpen al 10 jaar garant voor de kwalitatieve verhuis, transport, opslag en handling van goederen. Ze stellen vervoer, hulp en liften ter beschikking voor verhuizingen: 1 meubelstuk of een hele inboedel, geen job is te groot of te klein voor KeGi-Transport.

Conditions

Geldigheid: 12 maanden vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 014/37.58.06 of 0479/52.21.55 of via info@kegi.be (met vermelding van Groupon). 72u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Inclusief materiaalhuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Alleen geldig binnen regio Antwerpen. Kosten per uur voor verlenging. € 40 incl. btw per 30 minuten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de kegi-transport