Hoogtepunten
Proef bijvoorbeeld patata's bravas, Carpaccio, Vol-au-vent en Crème brûlée.
Over deze deal
- 3- of 4-gangen keuzemenu
- Voor één, twee of vier personen
- Culinair genieten in een warme ambiance
Uitgebreid uit eten in Mol? Bij La Cuenta Gastrobar kan je aanschuiven voor een 3-gangenmenu en - als je het helemaal goed wil aanpakken - zelfs een 4-gangenmenu. Denk aan gerechten als zeebaars, runderstoofpotje, malse steak, scampi en entrecôte. En vooraf aan carpaccio en loempia's, of lekker allebei. Je sluit dit uitgebreide potje tafelen bij La Cuenta Gastrobar in Mol af met bijvoorbeeld een klassieke crème brûlée of dame blanche. Je reserveert het etentje met je date, vrienden of lieve moeder gemakkelijk online en gaat dan ook nog eens lekker met korting uit eten.
- Als je kiest voor een 4-gangenmenu trap je jouw lunch of diner af met een starter
- En als je voor 3 gangen gaat, dan bestaat het menu uit een voor-, hoofd-, en nagerecht
- Het 3 of 4-gangenmenu ziet er als volgt uit:

Starter, keuze uit:
Patata's bravas
Loempia's
Bitterbal La Trappe
Voorgerecht, keuze uit:
Kaaskroket
Soepje van de dag
Carpaccio Holstein
***
Hoofdgerecht, keuze uit:
(Worden geserveerd met frieten, kroketten of krielaardappelen)
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Vol-au-vent
Stoofpotje van rund
Chili lime steak taco's
Steak wit-blauw
Entrecôte wit-blauw + € 4
Zeebaars
Scampi 12/8 (curry/prei/granny smith/aardappelgerecht naar keuze)
Scampi 12/8 (look/sjalot/peterselie/aardappelgerecht naar keuze)
***
Nagerecht, keuze uit:
Dame blanche
Café glacé
Crème brûlée
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Voor de Entrecôte betaal je ter plaatse een supplement van € 4. Suggestie-hoofdgerechten niet beschikbaar voor deze deal.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
Over La Cuenta Gastrobar
La Cuenta Gastrobar in Mol heeft een fijn warm interieur dat je je meteen bij binnenkomst thuis laat voelen. En dit dan zowel tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Want hé, de kaart verschilt dan misschien per tijdstip op de dag, de ambiance blijft hetzelfde. Het restaurant denkt overigens niet alleen aan het thuis laten voelen van haar gasten, ze zijn ook volop bezig met het milieu én de hoge kwaliteit van het eten. Zo draagt de gerookte zalm het Red Label, wat staat voor duurzame visvangst en kiezen ze - als het even kan - voor kwalitatieve streekproducten zoals het ijs van Hoeve de Wolfskamer en het varkensvlees van de Wolkenhoeve.