Points forts
Geef je zintuigen een sensatie van kleur en geur cadeau en verwen je smaakpapillen met de vele traditionele Indiase gerechten.
À propos de ce deal
- Indiaas 2-gangenlunch of 3-gangenmenu à la carte
- Bij de 2-gangenlunch geniet je van een hoofd- en nagerecht
- Tussen 12.00-14.00 uur
- Voor het 3-gangenmenu schuif je aan tafel van 18.00-22.00 uur
- Kies een voor-, hoofd- en nagerecht
- Denk aan vega samosa's, spicy calamari of knoflook garnalen vooraf
- En als hoofdgerecht mals gestoofd lamsvlees in amandel-uiensaus, gegrilde kip tikka met tomatensaus en Indische kruiden of vegetarische champignon-curry met uiensaus, verse room, korianderblad en awadhi-kruiden
- En sluit af met bijvoorbeeld een mangosorbet, Indiaans ijs 'Kulfi' of gefrituurde deegballetjes 'Gulab Jamun'
Samosa alu keema
Gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide gehaktvulling
Spicy calamari
Gefrituurde inktvis in gekruide kikkererwtenmeel
Murgh pakora
Gefrituurde, pittig gekruide stukjes kip
Garlic chili prawns (+ € 1)
Gefrituurde scampi, gemarineerd in milde westerse kruiden met speciale dressing
Sweet chili prawns (+ € 1)
Zoete en hartige chiligarnalen met limoensap
Seekh kebab
Mals gehakt met verse ui, groene chili, kruiden en specerijen bereid in de Tandoor-oven
Vegetarisch voorgerecht, keuze uit:
Samosa alu mutter
Gefrituurde bladerdeegdriehoekjes met gekruide aardappel en groene erwten
Veggie pakora
Krokant gefrituurde beignets met gevarieerde groentevulling
Fried cheese
Gefrituurde fetakaas met zachte kruiden
Aloo ka kebab
Ronde, gebakken aardappelkoekjes met kruiden en verse koriander
***
Hoofdgerecht, keuze uit:
Kip:
Chicken tikka masala
Gegrilde kip tikka gestoofd met ui, tomatensaus en Indische aromatische kruiden
Lucknowi murgh korma
Malse kip gestoofd met amandelschaafsel, uiensaus en speciale Awadhi-kruiden
Murgh makhani
Stukjes kip gekookt in een kleioven, gestoofd in een zachte tomatensaus
Murgh jalferazi
Geroerbakte kip geserveerd in een dikke, pittige saus met groene chilipepers, paprika, ui en tomaat
Murgh bhuna masalai
verse kipblokjes met een combinatie van kruiden, gemalen kurkuma, komijn, koriander, gember en verse pepers
Murgh Achari
kip gemaakt met beitskruiden in een rijke curry met gemaakte kruiden en rokerige aroma's
Lamsvlees:
Keema doo piazza
Gekruid lamsgehakt, gekookt met ui, groene chili en een mengsel van Indische kruiden
Palak gosht
Stukjes lam gekookt in spinaziesaus en kruidenmengsel met fenegriek
Lucknowi gosht korma
Lamsblokjes gestoofd in een amandel-uiensaus met room en Awadhi-kruiden
Punjabi achaar gosht
Lamscurry, traditioneel gerecht van stukjes lam gekookt met ingemaakte kruiden, tomatensaus en kruiden
Lamb curry
Lamsvlees bereid op Punjabwijze met groene kruiden en verse tomaten en mengeling van typisch Indische kruiden
Alu Gosht
Klassieke vleesstoofpot met verse tomaten- en uienjus, met smaken van schapenvlees en aardappelen
Vegatarisch:
Dal Laila
Groentenassortiment gekookt met currybladeren en een vleugje boter
Nuraten sagzi
Stukjes lam gekookt in spinaziesaus en kruidenmengsel met fenegriek
Laila chana bhaji
Harmonie van kikkererwten, tomaten, gember en look, overnacht gestoofd op een houtskoolvuurtje en afgewerkt met boter
Baingen bhaji
Aubergines gegrild op houtskool gemengd met gehakte tomaat, bruine ui, gember, knoflook, komijn, verse koriander en chilipeper
Shahi alu gobi
Verse aardappel en bloemkool, gemixt met uiensaus en gember
Mushroom curry
Champignons gekookt in een uiensaus met verse room, korianderblad en Awadhi-kruiden
Palak Paneer
Kaas in een smeuïge, romige en heerlijke spinaziejus
Paneer Masala
Kaas gestoofd met uien-tomatenjus en Indiase aromatische kruiden met room
Zeevruchten:
Makhani fish (+ € 3)
Zeevruchtencurry, visfilet gekookt met tomatensaus en geparfumeerd met fenegriekbladeren
Lahori fish kadai (+ € 3)
Viscurry bereid in Lahore-stijl en met een combinatie van Pakistaanse kruiden
Jhinga masala (+ € 3)
Zeevruchtencurry, geroerbakte garnalen met curry, peper, ui en gemalen kruiden
Laila jhinga curry (+ € 3)
Garnalen gekookt in een curry en bereid met ui en aromatische Noord-Pakistaanse kruiden
Tandoori:
Tandoori murgh
Gegrilde kool en een halve gemarineerde kip met yoghurt en aromatische kruiden
Laila chicken malai tikka
Kipfilet, gemarineerd in verse room, cashewnoten, milde exotische kruiden, gekookt tot in de perfectie
Mixed grill platter (vanaf 2 personen, + € 3 p.p.)
Selectie van de beste gegrilde tandoori-gerechten, geserveerd in een sissende schotel
Tandoori jhinga (+ € 3)
Tijgergarnalen gemarineerd met yoghurt, citroensap, gemalen kruiden en nootmuskaat, gegrild in de Tandoor-oven
Tandoori mutton chops (+ € 3)
Lamskotelet gemarineerd in yoghurt en speciale grillkruiden, gegrild in Tandoor-oven
Rijstgerechten:
Murgh dum biryani
Kip (zonder bot) en langgraan-basmatirijst samen gekookt op dum en geparfumeerd met saffraan
Jhinga masala biryani ( + € 3)
Langgraan-basmatirijst en garnalen geparfumeerd met saffraan en gestoomd op dum
Punjabi lamb biryani
Delicatesse uit Punjab met basmatirijst en lamsvlees gekookt in een verzegelde pot
Vegetable Biryani
Groentjes in de pan met pilaurijst en biryanikruiden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een portie rijst
***
Dessert (enkel bij het 3-gangenmenu), keuze uit:
Mangosorbet
Drie bollen mangosorbet versierd met mangonectar
Kulfi
Indiaas ijs
Gulab jamun
Gefrituurde deegballetjes
Vanille-ijs
Dame blanche
Vanille-ijs met chocoladesaus
Conditions
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.