Aucune nouvelle notification

le salon

lange violettestraat 64, Gent

Kappersbehandelingen of een all-in metamorfose bij Le salon

Choisissez votre offre

Points forts

Reken af met dode punten, geef jezelf een nieuwe look door een kappersbehandeling of een all-in metamorfose.

À propos de ce deal

Le Salon is de nieuwe Visagiste / Createur te Gent!

Je kan er terecht voor een volledige make-over. Jeffrrey heeft al verschillende prijzen gewonnen zoals: *West-Vlaamse kampioen *Europese Titel *Extensions Special 1ste prijs *Coiffeur/Createur/ Visagie *Visagist kampioenschap Metamorfose

Kapper Jeffrey vindt het belangrijk dat elke man, vrouw of kind met een tevreden gevoel de deur uitstapt. Hier kan je relaxen, onthaasten, maar vooral je haar laten verzorgen. Jeffrey is op de hoogte van alle laatste trends uit de kapperswereld. Schuine bob? Geen probleem. Bijzondere kleurschakeringen? Draait-ie zijn hand niet voor om. Je kan er ook voor kiezen om tijdens een all-in metamorfose extensions te laten aanbrengen. Hiervoor betaal je uiteraard apart de extensions.

Le salon

Bij Le salon kan je binnen lopen voor een kleine aanpassing aan je kapsel, maar je kan ook voor een volledige metamorfose gaan, als je daar behoefte aan hebt. Kapper Jeffrey is vooral gespecialiseerd in extensions en kleuringen. Wanneer je advies nodig hebt of een stunning avond make-up wil, Jeffrey is dé man. Ver lopen hoeft niet, want je kan je auto parkeren in de Zuid Parking.

All in metamorfose
houdt in: Knippen, verzorging, brushing, kleuring + balayage van 2 kleuren 

Opgelet bij half lang en lang haar wordt er een supplement gevraagd.

ook mogelijkheid voor extra volume te creëren door extensions duur ongeveer 2u graag bij reservatie vermelden

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 5 voucher per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 0479/27.47.19, met vermelding van Groupon.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de le salon