fermer
Utilisez le code WIDE20 et profitez de jusqu'à -20% sur tout le site. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Reymeersstraat 58,, Lede

Permanente make-up voor je wenkbrauwen: microblading of Powder Brows-behandeling bij Lady Ink in Lede

Choisissez votre offre
Plus de 10+ vus aujourd'hui , dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Krijg de volle wenkbrauwen van je dromen door extra haartjes te laten tatoeëren of ga voor een zachte, poederachtige wenkbrauwvorm.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de membres ayant utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
O
Ouahiba
15 notes3 avis
Rating of 1 out of 5 stars
mars 19, 2021
ABSOLUUT AF TE RADEN!!!! Zeer onprofessioneel en onvriendelijk. Ze liet mij op voorhand betalen voor een verdovend zalfje, wat je bij andere salons niet moet doen. Je komt binnen in een heel donkere ruimte waar je nauwelijks iets ziet dan tekent ze eerst met potlood een vorm en dan begint ze meteen met de inkt zonder de vorm eert uit te lijnen met een pinset, wat andere salons wel doen. Het moest allemaal snel gaan, je merkt meteen dat ze geen ervaring heeft moest ze ook continue bijsturen voor de vorm. Bij mijn vertrek probeerde ze mij een nazalfje aan te smeren waarop ik zei dat ik deze al had liggen thuis. Ze werd woedend en deed de deur open. NOOIT MEER GA IK DAAR TERUG!!!
a répondu
Afficher le commentaire +
K
Karin
7 notes7 avis
Rating of 5 out of 5 stars
mars 9, 2021
super sympa, met directement à l'aise on à l'impression de la connaitre depuis des années, elle donne de très bon conseils et fait un travail rapide et soigné. chez moi elle à corrigé un travail, fais il y a 5 ans chez une autre personne, qui était cochonné , maintenant c'est net et parfais. je recommande vraiment!!!

À propos de ce deal

  • Semi-permanente make-up voor je wenkbrauwen
  • Met microblading of Powder Brows-behandeling
  • Met naar keuze een touch-up behandeling na 4 weken
  • Je kan ook kiezen om de behandelingen allebei uit te laten voeren
  • De behandelingen hebben beide als doel om vollere en gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen
  • De resultaten blijven 3 maanden zichtbaar

Microblading:

Microblading is een techniek om permanente make-up aan te brengen op de wenkbrauwen. Er worden als het ware wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Er wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de richting van de natuurlijke haargroei aangebracht. Microblading is geschikt voor alle huidtypes en zowel voor mannen als vrouwen.

Powder Brows:

Na een Powder Brows-behandeling lijkt het alsof je zelf je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt aangezet. Bij de behandeling wordt er met een elektrisch apparaatje pixels in de huid aangebracht in een zachte, poederachtige wenkbrauwvorm. Omdat de inkt alleen in de eerste laag van de huid komt, ontstaat er doorgaans geen littekenweefsel en is de genezing over het algemeen sneller dan bij microblading.

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0495 413 748, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Lady Ink

Met meer dan tien jaar ervaring op zak, voorziet Aurore Leenen haar klanten van kunst op hun lichaam. In de vorm van een tatoeage of permanente make-up. Onder de naam Lady Ink oefent zij haar passie uit in haar salon in Lede. Dat er qua tatoeages uiteenlopende mogelijkheden zijn, spreekt voor zich. Ook met permanente make-up kan je hier alle windrichtingen uit. Zo kan je jouw make-up laten tatoeëren voor een langdurig effect, maar met semi-permanente make-up kan je de look ook eerst voor maximaal 6 weken uitproberen. En qua effecten kan je kiezen tussen harde lijnen en zachte schaduwen; net wat het beste bij jou past.