Aucune nouvelle notification

Zen zijn

Kruisstraat 153,, Melle

Thaise of relaxatiemassage met olie bij Natuuuurlijk

Choisissez votre offre

Points forts

Breng je lichaam en geest op een natuurlijke wijze weer in balans met een massage van een uur naar keuze.

À propos de ce deal

€ 24,99 voor 60 minuten Thaise of relaxatiemassage met olie (waarde € 50)


Thaise massage

De traditionele Thaise massage combineert yoga, reflexologie en acupressuur. Ze is gebaseerd op een systeem van 10 energielijnen, Sen Sib genaamd, die bewerkt worden energie weer vrij door het lichaam te laten stromen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de handen, voeten, knieën, ellebogen en onderarmen. Vaak worden gelijktijdig druk- en strektechnieken gehanteerd bij een Thaise massage. De massage wordt uitgevoerd op de grond (op een mat).

Relaxatiemassage

Ontspanning is het doel van de relaxatiemassage. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van olie die verrijkt is met essentiële zuiverende componenten. De massage geeft rust aan je lichaam en geest en kan het ontgiftingsproces en de doorbloeding stimuleren.

Natuuuurlijk


In dit salon is de geneeskracht van de natuur de leidraad doorheen alle behandelingen. Je werkt er toe naar een betere gezondheid, vitaliteit en een ontspannen lichaam en geest met als basis een gezonde natuurlijke voeding, reinigende en helende kruiden en massages om lichamelijke blokkades op te heffen. Medidatie helpt je dan weer om je stressniveau naar beneden te halen.Groupon-deals

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd zon- en feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0476/48.78.09 óf via mail op natuuuurlijk@gmail.com (met vermelding van Groupon). 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Zen zijn