Onlinevaarbewijs.com (BE)

Online cursus Vaarbewijs 1 en 2 en Marifonie via Onlinevaarbewijs.com

Choisissez votre offre
Jusqu'à -10% sur le prix de vente, max 20€
Code BEAUTY20. Expire le 6.2.
Utiliser

Points forts

Bereid je voor op het examen Vaarbewijs en het examen Basiscertificaat Marifoon met een cursus die je thuis kan volgen.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Er zijn weinig dingen leuker dan in goed gezelschap, met de juiste hoeveelheid proviand en vloeibare versnaperingen een boottochtje maken, bijvoorbeeld op de Schelde. Dan is het wel zaak om dat bootje heel te houden. Leer hoe dat moet met online Vaarbewijs-cursussen van Onlinevaarbewijs.com.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 (waarde (€ 69)
  • € 19,99 voor een online cursus Marifonie (waarde (€ 69)
  • € 29,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 (waarde (€ 129)
  • € 39,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 en Marifonie (waarde (€ 198)

Cursus Vaarbewijs 1
De cursus Vaarbewijs 1 is een online theoretische Vaarbewijscursus waarin o.a. de volgende onderwerpen behandeld worden: manoeuvreren, veiligheid, voorrangsregels, vaarwegmarkering, lichten, geluidsseinen en meteorologie. Alles wat je moet weten voor het examen wordt behandeld. De cursus bevat ook veel oefenvragen.

Cursus Vaarbewijs 1 + 2
Naast de stof van Vaarbewijs 1 worden ook zaken behandeld als plaats- en koersbepaling, GPS, getijden, uitgebreide meteorologie en de reglementen van BVA, Scheepsreglement Westerschelde (SRW) en Scheepsreglement Eemsmonding (SRE).

Cursus Marifonie
Communiceren op het water doe je met de marifoon. Alle schepen en instanties in een vaargebied gebruiken hetzelfde marifoonkanaal. Schepen, verkeersdienst, brugwachter en havenautoriteiten zijn hiermee direct bereikbaar. De marifoon wordt gebruikt bij navigatie en in noodomstandigheden. Om de marifoon te mogen gebruiken moet je in bezit zijn van het Basiscertificaat Marifonie. Doe de cursus die je een korte en krachtige voorbereiding op het examen geeft en je bent er klaar voor.

OnlineVaarbewijs.com


Zoals gezegd, OnlineVaarbewijs.com zorgt voor een goede online voorbereiding op het examen, dat je echter nog wel zelf moet aanvragen achteraf. Hierover word je na inschrijving dan ook uitgebreid geïnformeerd. Goede vaart alvast.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reservatie: Gebruik je groupon voor Vaarbewijs 1 op gr.pn/vaarbewijs1, Marifonie op gr.pn/marifonie, Vaarbewijs 1 + 2 op gr.pn/vaarbewijs12, Vaarbewijs 1 + 2 én Marifonie op gr.pn/vaarbewijs12-en-marifonie, met gebruik van je groupon-codes.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Onlinevaarbewijs.com (BE)