Aucune nouvelle notification

Paragnost Kris

Anemoonstraat 86, Geel

€ 29,99 voor een sessie van 30 minuten bij paragnost Kris (waarde € 150)

Choisissez votre offre

Points forts

Een sessie bij Paragnost Kris geeft je meer inzicht over jezelf en je toekomst.

À propos de ce deal

Handen, kaarten, cijfers en foto’s. Ze hebben allemaal een verhaal te vertellen, maar dan wel in een taal die de meesten niet snappen. Paragnost Kris hoort de woorden fluisteren en geeft je advies voor de toekomst.

€ 29,99 voor een sessie van 30 minuten


Met deze deal krijg je bij paragnost Kris een sessie van 30 minuten, bestaande uit kaartleggen, handlijnkunde, numerologie en fotoreading. Kaartleggen is een eeuwenoude kunst die de toekomst voorspelt aan de hand van tarotkaarten. Ook bij handlijnkunde krijg je meer te horen over wat je te wachten staat maar je krijgt ook nieuwe inzichten over je karakter, aan de hand van de lijnen en eigenschappen van je handen. Numerologie is de kennis der getallen, waarbij cijfers die aan jou gelinkt zijn geanalyseerd worden. Bij fotoreading wordt een foto bekeken en probeert het medium indrukken en aura’s te achterhalen.

Paragnost Kris


Paragnost Kris is gekend van onder andere Telefacts en Panorama. Hij volgde zijn opleiding in een Thais klooster, waar hij zijn spirituele gevoeligheid scherper stelde. Toen bleek dat Kris nog meer in zijn mars had, specialiseerde hij zich verder in ‘healing’ van gezondheidsklachten en het versterken van het geestelijke vermogen.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per adres, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via tel. 0479/71.47.77 met vermelding van Groupon. Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Paragnost Kris