Momenteel niet beschikbaar

Italiaans driegangen keuzemenu voor 2 of 4 personen bij Pasta E Basta in Luik

Kies optie

Garantie op terugbetaling van ongebruikte groupons binnen 14 dagen na aankoop

Shop met zekerheid, jouw tevredenheid is onze prioriteit! Leer meer

Hoogtepunten

Maak een rondvlucht door de traditionele Italiaanse keuken met een 3-gangenmenu.

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 29,99 voor een Italiaans driegangen keuzemenu voor 2 personen
  • € 54,99 voor een Italiaans driegangen keuzemenu voor 4 personen

Menu

Voorgerecht, kies uit:

Parmezaan fondue

Risotto met boschampignons

Beignets van Parmaham en munt met gazpacho van tomaat en chilipeper


* * *

Hoofdgerecht, kies uit:

Varkensfilet met Marsala en boschampignons

Spaghetti met zeevruchten

Penne met tomaat en basilicum

Penne met blokjes rundvlees, room en paprika


* * *

Nagerecht, kies uit:

Tiramisu

Panna cotta

Crème brûlée


De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Bekijk hier de beschikbaarheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren online via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: het menu verandert wekelijks. Exclusief drankjes. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Over Pasta E Basta

Pasta E Basta bevindt zich in hartje Luik en biedt het lekkerste uit de Italiaanse traditionele keuken. Het restaurant wil op de eerste plaats zijn klanten tevredenstellen door aan hun culinaire behoeften te voldoen. Hiervoor biedt het restaurant een verfijnde en uitgebreide keuken. Je tafelt er in een gezellige kader en je krijgt de keuze tussen een groot aantal traditionele gerechten.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.