Hoogtepunten
Chef-kok Bart De Pooter biedt in zijn restaurant, op 30 min. van Brussel, drie-, vier- of zesgangenmenu’s om duimen en vingers af te likken.
Over deze deal
Authenticiteit, diepe smaken, frisse gerechten, een beetje avant-garde ook. Dat zijn de sleutelwoorden van chef-kok Bart De Pooter die de kunst van het koken door zijn aderen heeft stromen en waarmee hij verfijnde gerechten op je bord tovert, bereid met verse producten uit heel Europa en zelfs Azië. Zijn “Pastorale” biedt vandaag een drie-, vier- of zesgangenlunch voor 1 of 2 personen aan. Koppels, vrienden, familie, iedereen is welkom er heerlijk te komen tafelen.
Kies uit volgende opties:
- Driegangenlunch voor 1 persoon voor € 49,99
- Driegangenlunch voor 2 personen voor € 99,49
- Viergangenlunch voor 1 persoon voor € 95,99
- Viergangenlunch voor 2 personen voor € 191,49
- Zesgangenlunch voor 1 persoon voor € 126,99
- Zesgangenlunch voor 2 personen voor € 253,49
- Viergangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 1 persoon voor € 79,99
- Viergangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 2 personen voor € 159,49
- Vijfgangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 1 persoon voor € 109,99 * Vijfgangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 2 personen voor € 218,49
- Zesgangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 1 persoon voor € 139,99
- Zesgangenmenu dinsdag- of woensdagavond voor 2 personen voor € 278,49
3-gangen verrassingslunch (dagverse producten)
MAATJES – GEGRILD, ZOMERGROENTJES, BASILICUM, SPEKBOKKING
***
EEND – GELAKT, ZANDWORTEL, JONGE KNOLLEN, GARAM MASALA
***
ROOD FRUIT – ALOË VERA, LAVENDEL, IJZERKRUID
4 gangen
NOORDZEEKRAB – RUND, KOOLRABI, VLIERBLOESEM, ZURING
***
RODE MUL – VENKEL, INKTVIS, JONGE SLAHARTEN, LOOK
***
GRIET – BOUCHOT MOSSELEN, LAVAS, SELDER
***
KERS – YOGHURT, KRIEKBIER, BAUMKUCHEN TARTE, ROZEN
6 gangen
LANGOUSTINE – HENNEPZAAD, AUGURK, AVOCADO, TZATZIKI
***
BELLOTA HAM – ARTISJOK, GANZENLEVER, RICOTTA, BASILICUM
***
PLADIJS – TOMATENVARIËTEITEN, ESCABÈCHE, VISKUIT, PATISSON
***
ZEEBAARS – ROMESCO, PEPERONI, AUBERGINE, GREMOLATA
***
REE – RODE BIET, GIROLLES, BLOEDWORST, RABARBER
***
FRAMBOOS – MAGNOLIA, AMANDEL, DACQUOISE, VIOLET
Menu Pastorale – DINER - 4 gangen
MAATJES – GEGRILD, ZOMERGROENTJES, BASILICUM, SPEKBOKKING
***
VISSOEP – GARNAAL, AÏOLI, VENKEL
***
EEND – GELAKT, ZANDWORTEL, JONGE KNOLLEN, GARAM MASALA
***
ROOD FRUIT – ALOË VERA, LAVENDEL, IJZERKRUID
5 gangen
WELKOM – CHEF ZET DE TOON MET FINGERFOOD EN AMUSES
***
SALADE – BURRATA, BONEN, JONGE KRUIDEN UIT EIGEN TUIN
***
NOORDZEEKRAB – RUND, KOOLRABI, VLIERBLOESEM, ZURING
***
RODE MUL – VENKEL, INKTVIS, JONGE SLAHARTEN, LOOK
***
GRIET – BOUCHOT MOSSELEN, LAVAS, SELDER
***
KERS – YOGHURT, KRIEKBIER, BAUMKUCHEN TARTE, ROZEN
***
SLOT – LAATSTE VERLEIDING
6 gangen
WELKOM – CHEF ZET DE TOON MET FINGERFOOD EN AMUSES
***
LANGOUSTINE – HENNEPZAAD, AUGURK, AVOCADO, TZATZIKI
***
BELLOTA HAM – ARTISJOK, GANZENLEVER, RICOTTA, BASILICUM
***
PLADIJS – TOMATENVARIËTEITEN, ESCABÈCHE, VISKUIT, PATISSON
***
ZEEBAARS – ROMESCO, PEPERONI, AUBERGINE, GREMOLATA
***
REE – RODE BIET, GIROLLES, BLOEDWORST, RABARBER
***
FRAMBOOS – MAGNOLIA, AMANDEL, DACQUOISE, VIOLET
***
SLOT – LAATSTE VERLEIDING
Restaurant Pastorale
Dit restaurant Pastorale kreeg 2 sterren in de Michelingids. Hier worden je 5 zintuigen tegelijk geprikkeld. Voor Bart De Pooter primeert de synthese op de analyse, net zoals de gerechten primeren op de recepten volgens de klanten. Kortom: emotie is essentieel. Na lang zoeken heeft Bart De Pooter zijn Pastorale kunnen nestelen in het hart van een historische site. Gemotiveerd door de drang om echt een verschil te maken, slaagde hij erin om de geschiedenis van Pastorale in een spannend verhaal om te vormen, vol verrassingen en waarvan het epiloog nog lang niet geschreven is.
Deal-Voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.