Points forts
Gastronomisch viergangenmenu “Ontdekking van de wereldse smaken” bij restaurant David Selen Proef internationale producten en verschillende smaken Het menu verandert elke maand, kijk op de website voor meer informatie www.davidselen.com Voorzie een supplement voor elke verandering! Optie 1: menu voor 2 personen voor € 49 ipv € 98 Optie 2: menu voor 4 personen voor € 98 ipv € 196 Optie 3: menu voor 6 personen voor € 147 ipv € 294 Een menu omvat een voorgerecht, vleesgerecht, visgerecht en dessert
À propos de ce deal
De kok van deze deal is ridder in de Orde van de Truffel. Klinkt chique, maar ook wat grappig. Wat zou je moeten doen tot die orde te mogen behoren? We vermoeden dat rondrijden op een paard terwijl je de gemene antitruffelkoning verslaat volstaat. Hoe het ook zij, deze ridder kan alvast uitstekend koken dit moet toch de droom van elke vrouw zijn, een kokende ridder. Bij Restaurant David Selen kan je met 2, 4 of 6 personen gaan genieten van een heerlijk viergangenmenu “Ontdekkingen van wereldse smaken”. Het menu verandert elke maand en valt te raadplegen op de website. Wij schotelen je alvast het menu van deze maand voor als voorbeeld om bij te watertanden OESTERS OP DRIE WIJZEN raap granny smith courgette limoen soja ansjovis wakamé wasabi eendelever yuzu selder yoghurt ATLANTISCHE KABELJAUW gember kokosmelk mangalica chorizo LANGOUSTINE UIT DE GOLF VAN GASCOGNE noordzeemossel bloemkool brocoli groente consomé lardo di colonnata kari gosse WILDE EEND talauma uit Viëtnam rode biet pastinaak Mexicaanse vanille AZEN GEAFFINEERD DOOR MICHEL VAN TRICHT gedroogd fruit uit Iran confituur kumquats gedroogde aardbeien notenbrood en abrikoos suppl. 7€ met en glas bier of wijn, suppl. 5€ PANNA COTTA witte chocolade valrhona opalys steranijs appelsien sesam Als dit menu nog niet genoeg is om je te overtuigen deze heerlijke deal te kopen, dan geven we je nog even de filosofie van David Selen mee. David wil dat zijn restaurant toegankelijk is voor iedereen en heeft daarom een dynamisch en jong concept ontwikkeld. Hij wil zijn klanten gelukkig maken met zijn keuken en manier van koken. Daarom moet zijn keuken levendig en genereus zijn. Bij Restaurant David Selen wordt met kwaliteitsproducten gewerkt. Dankzij een verbond met leveranciers en kleine producenten met een gelijke filosofie ben je zeker van de hoge kwaliteit op je bord. Bon appétit