Points forts
Keuken bekroond met één Michelinster Veelgangenmenu af te halen om thuis te nuttigen tijdens de feestdagen Je moet de gerechten simpelweg opwarmen in de verpakking die de kwaliteit waarborgt (tapas, mignardises en dessert is klaar om op te dienen) Chef Lesley De Vlieger was in 2005 ‘Jonge kok van het jaar’ in Vlaams-Brabant
À propos de ce deal
Hoe maak je indruk bij de feestdagen met de grootste kerstboom? Ach neen, dan lijkt het alsof je overcompenseert. Met dure cadeau’s? Tja, zo materialistich … Maar je gasten bij Kerst of Nieuw een menu voorschotelen van een restaurant dat met een Michelinster gezegend is dat maakt pas écht een goede indruk Je deal in de kijker … OPTIE 1 voor 1 persoon voor € 39 i.p.v. € 79 OPTIE 2 voor 2 personen voor € 79 i.p.v. € 158 OPTIE 3 voor 4 personen voor € 154 i.p.v. € 316 OPTIE 4 voor 8 personen voor € 304 i.p.v. € 632 De keuken van Restaurant Terborght werkt enkel met seizoensgebonden producten, ook voor haar traiteurdienst. Met het menu dat ze speciaal voor de feestdagen hebben samengesteld, zal je je gasten zeker en vast kunnen bekoren Traiteurmenu Tapas Structuren van tomaat, handgepelde Zeebrugse grijze garnalen Terrine van ganzenleverstructuren rodebietcomté en kaastoast Mousse van gerookte paling met radijs, citroen, komkommer Oester, venkel, zeebes, zeebanaan en kokkel Eerste voorgerecht Sintjakobsvrucht uit Dieppe “in de schelp gegaard” aardpeer, pompoen, truffelvinaigrette en Ibericoham Tweede voorgerecht Met de lijn gevangen Zeebaars met zuiderse groentenratatouille Ravioli langoustines Bisque van langoustines Hoofdgerecht Fazantenborst op lage temperatuur Bil in roulade met groene kool, amandelkroketjes, witloof en knolselder Saus Fine Champagne Dessert Creatieve ijsstronk met framboos, vanille en chocolade Coulis van framboos of 4 kleine dessertjes zonder ijs Mignardises Bokkenpoot Citroentaartje Pâte de fruits Appeltaartje Truffels Terborght Chef Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron ontvangen je graag in hun restaurant Terborght. De passie die de chefkok tentoonspreidt leverde al tal van lovende recensies en mooie resultaten op in bekende restaurantgidsen. Hoogtepunt is de heuse Michelinster De keuken is hier kraakvers, met producten die variëren naargelang de seizoenen en het aanbod. Begin vorig jaar onderging het restaurant een metamorfose. Het interieur en de keuken werden onder handen genomen. Het resultaat is een eigentijds decor dat afgewerkt is met kunstwerken van Mieke Tambuyzer en Amaat Hullebroeck. Dankzij deze uitgebreide en vernieuwde keuken kan het toegewijde keukenteam je nog meer laten genieten van hun creaties. De borden worden tot in de puntjes verzorgd en het seizoensgebonden menu biedt voor elk wat wils. Uitbundig creatief. Elke gang opnieuw een zeer gevarieerd smaakpalet in meerdere verdiepingen. Een must voor elke culinaire snob. – August R., Tripadvisor.com© Excellent restaurant, the flavours you’re discouvering are mangnicifient. The service is attentive, it’s an experience to remember. – Luc T., Tripadvisor.com©