SILHOUET Babor Beauty Spa

Waardebon van € 40 voor een Babor-gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Silhouet

Offre limitée !
Jusqu'à -50%
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis positifs récents


Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

Points forts


Als je een krak in mediteren bent, kan je misschien gewoon de verwarming wat hoger zetten en jezelf in strandstoel op Bora Bora voorstellen, terwijl je eigenlijk gewoon aan je bureau zit. Zij met iets minder verbeeldingskracht kunnen ook gewoon lekker wegdromen op de behandelingstafel van Schoonheidssalon Silhouet tijdens een Babor-gezichtsbehandeling.

De deal

  • € 19,99 voor waardebon van € 40 voor een Babor-gezichtsbehandeling naar keuze

Met deze waardebon krijg je een fikse korting op de Babor-gezichtsbehandelingen van Schoonheidssalon Silhouet. Voor een gezichtsbehandeling van € 50 betaal je bijvoorbeeld slechts € 29,99 (€ 19,99 voor je waardebon van € 40 en nog € 10 als restantbedrag).Wat dacht je van een gezichtsbehandeling met lifting-effect? Neem een kijkje op de website voor alle opties.

Schoonheidssalon Silhouet

Een bruin kleurtje, verzorgde huid of een ontspannen gevoel: bij Schoonheidssalon Silhouet kan je terecht voor een waaier van behandelingen. Het instituut werkt enkel met producten van Babor.

Conditions


À propos de SILHOUET Babor Beauty Spa


SILHOUET Babor Beauty Spa

Soin du visage et de la peau, Soin du visage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.