Zelf vliegen met een Cessna bij vliegschool Special Air Services

Special Air Services

Offre limitée !
Jusqu'à -61%
70+ acheteurs
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een vliegbeleving van 25 minuten incl. 15 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 129)
  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten incl. 30 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten incl. 50 min. vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 389)

Neem dankzij deze deal zelf de stuurknuppel in handen. Het vliegen vindt plaats op vliegveld Teuge nabij Apeldoorn, in Hoogeveen, of op vliegveld Lelystad in de weekenden. Na een briefing van een instructeur en een kopje koffie of thee (op de locatie in Teuge) stap je in het vliegtuig. De ervaren instructeur zorgt voor het starten en het landen, maar eenmaal in de lucht ben jij de piloot en is the sky nogal letterlijk the limit. Bij de eerste optie vlieg je 15 minuten zelf, bij de tweede optie 30 minuten en bij de derde optie 50 minuten.

Als je vanaf Teuge start, kan je langs Paleis Het Loo vliegen en als je in Lelystad opstijgt, kan je bijvoorbeeld Bataviastad of het Dolfinarium in Harderwijk zien liggen. Na de landing praat je nog even na over de les met de instructeur en krijg je je luchtdoopcertificaat uitgereikt. Om de vliegervaring compleet te maken is het mogelijk om voor € 20 de beelden van je vlucht op een USB-stick mee te krijgen en daarnaast is er de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p.

  • Zelf vliegen in een Cessna tijdens een vliegbeleving van 25, 45 of 70 minuten op meerdere locaties in Nederland
  • Tegen een meerprijs kan je 1 of 2 personen meenemen, langer vliegen of een film van je vlucht op USB-stick meekrijgen
  • Inclusief koffie of thee (op locatie Teuge)
  • Inclusief luchtdoopcertificaat
  • Inclusief compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en ongevallenverzekering

Conditions


Wissel je vouchers uiterlijk 6 maanden na aankoop in, deze is na inwisseling nog 12 maanden geldig. Je kan zoveel vouchers kopen als je wil. Verplicht telefonisch reserveren op +31 (0)55 323 17 89, o.v.v. Groupon. Er is de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid i.v.m. weersomstandigheden en brandvluchten. Minimumlengte: 1,50 m om te mogen vliegen. Minimumleeftijd 14 jaar. Er geldt een milieutoeslag van € 10 p.p. in het weekend en op feestdagen. Vliegtijden worden berekend vanaf motor aan tot motor af. Vliegen vanaf Teuge (alle dagen van de week), Lelystad (zaterdag en zondag) of Hoogeveen (bij voldoende aanmeldingen).
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Special Air Services


Special Air Services beschikt over goed opgeleide vliegers en volledig uitgeruste, zorgvuldig onderhouden Cessna 172-vliegtuigen. Om de veiligheid zo optimaal mogelijk te waarborgen, is bij de deal een compleet verzekeringspakket – waaronder een WA- en ongevallenverzekering – inbegrepen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.