1 of 2 tickets voor Dana Winner 'A Magical Christmas' op zaterdag 17 december 2022 bij Kursaal Oostende

Choisissez votre offre

Points forts

Vlaamse trots Dana Winner en haar engelenstem vertolken ook dit jaar jouw favoriete kerstnummers in een muzikaal spektakel bij Kursaal.

À propos de ce deal

  • Tickets voor Dana Winner ‘A Magical Christmas’
  • Datum en aanvangstijd: 17 december 2022 om 20.00 uur
  • Locatie: Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12

Na een succesvol kerstconcert in 2019, keren Dana Winner en haar engelenstem in 2022 terug naar Kursaal om dit feestelijke spektakel nog eens dunnetjes over te doen. Met een succesvolle zangcarrière van meer dan 30 jaar heeft deze Vlaamse trots inmiddels 55 miljoen YouTube views, een gouden plaat voor haar vertolking van One Moment In Time, een nominatie voor de MIA Awards en meerdere uitverkochte concerten op zak. Vier deze Kerst goed, met de hele familie en jouw favoriete kerstnummers vertolkt door deze krachtige zangeres.

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Dana Winner 'A Magical Christmas' op zaterdag 17 december 2022 bij Kursaal Oostende .
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de Kursaal Oostende

In het Kursaal van Oostende geniet je van strand én theater. Het originele gebouw stamt uit 1878 en is tot op de dag van vandaag een sprankelende plek voor muziek, dans, kunst, dineren en plezier. Gecombineerd met de rust van de zee is het een plek om je zintuigen te prikkelen. Door de jaren heen heeft het Kursaal veel te verduren gehad, van verbouwingen tot bombardementen, maar de juiste sfeer heeft het altijd weten te pakken.