Hoogtepunten
Vijf gangen lang puur genieten! Lichte, klassieke keuken met creatieve toetsen Het menu verandert maandelijks en vind je terug op de site Günther Taelman en Olivier Jolie koken seizoensgericht en met verse producten Score van 14/20 in GaultMillau Je Groupon is terug te vinden in de rubriek “Mijn account” na het sluiten van de deal De deal Klik op ‘Koop nu!’ en maak je keuze OPTIE 1: Verfijnd degustatiemenu voor 2 personen voor € 49,99 in plaats van € 104 OPTIE 2: Verfijnd degustatiemenu voor 4 personen voor € 89,99 in plaats van € 208
Over deze deal
Weet je, spreekwoorden zijn er om … tegengesproken te worden ‘Oude koeien uit de gracht halen’ is bijvoorbeeld een must, want je kan het beest toch moeilijk laten liggen, niet? Of ‘je schaapjes op het droge hebben’, hmm, nogal wiedes heb jij ooit al een schaap zien zwemmen? En dan heb je de spreuk “Te veel koks bederven de brij’ … wel, ik dacht het niet en restaurant Two Cooks bewijst het Met deze culinaire Groupondeal kan je met twee of vier personen genieten van verfijnde smaken bij Two Cooks in Zottegem. Verscholen achter de kerk ligt het walhalla van smaken te wachten op jouw bezoek. In de keuken staan Günther Taelman en Olivier Jolie zij aan zij de meest verrukkelijke gerechten klaar te maken die ze daarna met veel trots de zaal in sturen. Two Cooks kreeg een welverdiende 14/20 in GaultMillau en staat garant voor versheid, kwaliteit en culinaire verfijning. Je proeft van het degustatiemenu en bent vijf gangen lang in de gastronomische hemel. Doordat de twee chefs werken met verse seizoensproducten verandert het menu iedere maand. Hieronder kan je je smaakpapillen alvast opwarmen aan het huidige degustatiemenu De keuken van Two Cooks kan beschreven worden als de klassieke keuken, maar dan in een modern jasje. Bereidingen van vroeger en nu worden gecombineerd tot één geheel. Günther Taelman en Olivier Jolie koken licht en creatief, met de beste ingrediënten van het seizoen. Vernieuwend en speels, maar met respect voor smaak en structuur. Gunther Taelman en Olivier Jolie bereiden een lichte, klassieke keuken met creatieve toetsen. Beide chefs gingen in de leer bij klassiek geschoolde toppers namelijk Guy Van Cauteren en Philippe Vanheule. Ze brengen vlot moderniteit in hun eigen repertoire dat ze ook betaalbaar willen houden en aarzelen niet om hun gasten te verwennen. – GaultMillau© Excellent Van hapje tot dessert. Vele sterrenrestaurants mogen hier een voorbeeld aan nemen Alle smaken passen bijeen. Zal zeker aanraden aan iedereen. – Linda, Gastenboek©