Wijnhuis Nicolaus

Wijndegustatie voor 1 tot 12 personen met 12 wijnen bij je thuis verzorgd door Wijnhuis Nicolaus

Choisissez votre offre
Jusqu'à -10% sur le prix de vente, max 50€
Code PROMO. Expire le 22.3.
Utiliser

Points forts

Proef 5 rode, 5 witte en 2 specialiteitswijnen met uitleg van de sommelier tijdens een proeverij van twee uur.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een luxe wijndegustatie voor 1 tot 6 personen (waarde € 90)
  • € 19,99 voor een luxe wijndegustatie voor 7 tot 12 personen (waarde € 180)

Tijdens deze proeverij in het comfort van je eigen huis, krijg je uitleg over de herkomst van de wijnen, over passende combinaties met spijzen en over zowat alles wat je verder nog wil weten over deze godendrank. Je proeft 5 rode, 5 witte en 2 specialiteitswijnen, 12 in totaal. Bovendien sluit je de 2 uur durende avontuurlijke bijeenkomst af met een excellente fles voor de de gastheer of –vrouw .

Wanneer je besluit 12 flessen van één of meer van de geproefde wijnen te kopen, krijg je 1 extra fles per 12 die je koopt en een icebag ter waarde van € 5,95. De deal is inclusief verplaatsingskosten en is geldig in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Wijnhuis Nicolaus

Alle wijnhuizen die vertegenwoordigd zijn in het assortiment van Wijnhuis Nicolaus zijn door het team van Nicolaus zelf bezocht. De consulenten laten je graag kennismaken met wat hun avonturen ze opgeleverd heeft, namelijk zorgvuldig geselecteerde wijnen uit Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Italië en Portugal - dat kennismaken kan net zo makkelijk bij je thuis als bij de wijnkoperij zelf.

Conditions

Tot 90 dagen vanaf de aankoop, op alle dagen van de week, volgens beschikbaarheid. Niet geldig op feestdagen. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer minimaal 24 uur vooraf op 016/35.99.50 van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 19.00 uur of op info@nicolaus.be. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Enkel voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Wijnhuis Nicolaus